Android İçin En İyi Antivirüs Uygulamaları

7710

Son zamanlarda mobil işletim sistemlerin artmasıyla yada mobil cihazların kullanımı artmasıyla bu konuda düşmanları üzerine çekmeyide başarmıştır.Yani bu gibi durumlar için ilk akla gelen artık güvenlik kelimesi olmalıdır.Eğer telefonunuza Root atmışsanız her bulduğunuz apk uzantılı olan uygulamaları telefonunza yüklememelisiniz.Sizin yükleyeceğiniz tek yer Google Play olmalıdır.

Root işlemi ister uygulayın ister uygulamayın artık güvenlik ilk planda olacaksa size gerekli olan bir antivürüs programıdır.Bu programlar bilgisayarınızda olduğu gibi Akıllı telefonlarınızda da sizin için zararlı ürünleri tespit edip gereken işlemleri yapacaktır.Tabi her programıda kullanmak sizin için kullanmak iyi olmayabilir.İyi bir araştırma yaparak en iyi performansı sergileyen programı yüklemek hem sizin için hemde telefonunuz için daha iyi olacaktır.

Bizde sizler için en çok kullanılan ve performansı yüksek olan antivirüs programını seçemeye çalıştık.
amc-antivirus-programi
1-AMC Güvenliği- Antivirüs,Temiz
Adroid işletim sistemlerinde 2013 EN İYİ KORUMA İÇİN AV-TEST ÖDÜLÜ kazanan yeni Antivirüs motorlu Advanced Mobile Care (AMC Güvenliği), Cep Telefonlarını virüslere, kötücüllere, kötü niyetli URL’lere, dolandırıcı sitelere, telefon kayıplarına, vb. ve hatta istenmeyen aramalara ve SMS’lere karşı güvenli kılmak için tasarlanmıştır. Ayrıca AMC, görev sonlandırıcı, pil koruyucu, oyun hızlandırıcı, uygulama yönetici, bulut yedekleme, erişim kilitleyici ve danışmanı gibi özelliklerle daha iyi verimlilik sunar.

-Tek-Dokunuşla Tarama sadece bir tık ile serbest stoklama alanı ortaya çıkartmak için artalan görevlerini, önbelleği, çöp dosyaları, gizlilik kayıtlarını tarayabilir ve temizleyebilir.
-Derin Silici (şimdi bedelsiz) : Mobil cihazınızı %200’e kadar hızlandırmak için daha çok gereksiz dosya tarayın ve silin.
-Görev Sonlandırıcı RAM’ınızı temizlemeye yardımcı olur ve kolayca Android cihazınızı hızlandırır.
-Oyun Hızlandırıcı en sevdiğiniz oyunları bir kaç saniye içinde hızlandırır

avg-android-indir
2-AntiVirus FREE: Virüs Koruması
Android™ cihazları için ücretsiz, en yüksek puanlı, anlık virüs ve hırsızlık koruması.
AVG AntiVirus FREE – Android™ (virüs koruması) virüs, zararlı yazılım, casus yazılım ve kısa mesajlara karşı koruma sağlar ve kişisel verilerinizi güvenlik altına almaya yardımcı olur.

Uygulama Özellikleri:
Koruma:
✔ Uygulama ve dosyaları tarar ve zararlı içerikleri temizler
✔ Arama, alışveriş ve sosyal medya kullanımını endişe duymadan gerçekleştirin
✔Web sitelerini zararlı tehditlere karşı tarar. Şüpheli bir URL tespit edilirse bir “Güvenli Sayfaya” yönlendirilirsiniz (yalnızca Android’in varsayılan tarayıcısı için geçerlidir)
Performans:
✔ Cihazınızın yavaşlamasına veya donmasına neden olabilen görev ve işlemleri sonlandırır
✔Pil tüketimini izler, pil seviyesi bildirimleri ayarlar ve enerji tasarrufunu etkinleştirir
✔ Trafiği izler; 3G /4G mobil veri planınızı takip eder
✔Dahili ve SD kart depolama alanını optimize eder

Subscribe
Bildir
guest

2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
sam edwin

En iyisi avg. Telefona yüklediğimden beri cok memnunum ve cok güzel ve güncel.
Tavsiye ederim.

ahmet hassan

bence bitdefender en iyisi şu an indirim kampanyası da var .Diğerlerinin büyük kampanyalar yapalım gibi dertleride yok sanki millette para var neyse faydam olsun Bitdefender internet security %78 indirimli