Nokia Lumia ile Görüntülü Arama Yapma

2219

windows-phone-logo-631x356-610x344 copy
Android işletim sistemi yüklü cihazlarda olduğu gibi Windows Phone işletim yüklü cihazlarda da görüntülü görüşme yapma olayı sınırlı diyebiliriz.Yani LG G2 marka model cihazda görüntülü konuşma işlemi için gsm operatörü ile doğrudan arama ile yapılamıyor.Size gerekli olan Skype,Tango yada vb. bir uygulama ve bu uygulamanın karşı tarafta da yüklü olması gerekmektedir.

Peki Lumia cihazlarda görüntülü konuşama nasıl yapılır ve görüntülü konuşma için neler

Nokia Lumia telefonunuzda görüntülü aramalar internet üzerinden Skype uygulaması ile yapılmaktadır. Skype uygulamasını indirip dostlarınızla nasıl görüntülü görüşme gerçekleştirebileceğinizi aşağıdaki resimlerden ve verilmiş önemli adımlardan görebilirsiniz.

 

  1. Telefonun Windows Phone Mağaza bölümünden Skype uygulamasını indirin.
  2. Skype uygulamasını indirdiğinizde aşağıda ikinci resimde görüldüğü gibi Microsoft hesabı istenmektedir. Microsoft hesabı, telefonu kullanıyor olduğunuz mevcut hesaptır. Farklı bir Microsoft hesabı da kullanabilirsiniz.
  3. Microsoft hesabını girdikten sonra Skype hesabını girmeniz gerekmektedir. Eğer zaten Skype hesabınız var ise Skype hesabınızı girmeyi seçerek işleme devam edebilirsiniz. Yok ise Microsoft hesabınız ile otomatik olarak Skype hesabı oluşturulacaktır.
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Ertan Dönmez

Lumia deyip geçmemek lazım aslında android kullanıcılarında olan tüm özellikler onlarada geliyor bu aralar bana cazip gelmeye başladı. Her an lumia alabilirim 🙂