HTC One M8 Lollipop ve Sense Görüntüsü Sızdırıldı

1401

HTC One M8 için Lollipop ve Sense birlikteliğini gösteren ekran görüntüleri sızdırıldı. Android 5.0 Lollipop ve Sense 6.0 bir arada nasıl görüneceğine dair yeni detayları gün yüzüne çıktı. LlabTooFeR tarafından ortaya konan ekran görüntülerinde HTC One M8 üzerinde çalışan Android 5.0.1 ve Sense 6.0 ya ait ilk detaylar görüntülendi.

android501-sense6-htc

Yazılım noktasında halen HTC Sense gibi görünüyor, ama yenilenmiş bildirimler ve birkaç yeni özellikler de dahil olmak Lollipop yeni animasyonlar ve efektler ile geliyor. Sense 6, animasyonlar ve kullanıcı arayüzü noktasında değişiklikleri içeren Android 5.0 ile adapte oluyor. Buton dokunuş efektleri bu noktada yeniliklerden nasibini alanlardan. Kullanıcılar aynı zamanda kilit ekranı bildirimlerine, hızlı ayarlara ve Lollipop ile çoklu görevlere erişim sağlayabilecekler. Ayrıca Lollipop ile gelen başka bir nokta; ayarlar üzerinde arama yapılabilecek.

Kullanıcılar ayrıca geçtiğimiz yıllar içinde Samsung telefonlarda gördüğümüz “kolay mod” yani fazla kullanıcı deneyimi olmayan kullanıcılar için tasarlanan özellikten faydalanabilecekler. Kolay mod telefon özelliklerine daha kolay ulaşım imkanı sağlamakla beraber, daha büyük ve renkli ikonları da içeriyor.

Güncellemenin henüz HTC modellerine ne zaman ulaşacağı netlik kazanmış değil. Ancak Ocak ayının ilk haftasında HTC modellerinin güncellemeyi almaya başlası olası görükmekte. Zaten HTC resmi olarak 90 gün içinde güncellemeyi modellerine getireceğini açıkladı, son tarih ise 1 Şubat 2015.

android501-sense6-htc-one-m8

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments