Nokia Lumia 930 İnceleme

644

 

Nokia Lumia 930 cep telefonu Windows Phone’nun en son deneyimi ile karşınıza çıkıyor. Yani bu akılı cep telefonunuzda kişisel bilgisayarınızda ve Xbox’ınızda sizin için değerli olan her şey yanınızda ulunuyor. Giriş ekranını keyfinize göre kişiselleştirebileceğiniz bir araka plan görüntüsü ile Windows Phone 8.1 keyfi artık daha da farklı. 20 MP’lik PureView özellikli harika bir kameraya sahip ve tam dört tane mikrofonu ve Surround Ses ile artık videolarınız çok daha kaliteli ve çok dana net seslere sahip olacak.

Nokia Lumia 930 ile Windows Phone Store’da ki istediğiniz bir çok uygulamayı indirebilirsiniz. Bir çok renk seçeneğine sahip olan Nokia Lumia 930 ayrıca 2.2 GHz Snapdragon 800 işlemciye sahip. Ayrıca 4G LTE bağlantılı ve kablosuz şarj imkanı sunuyor. Ayrıca tam olarak ekranınıza dik gelen güneş ışığına karşı da full HD ekrana sahip. Ekran büyüklüğü olaran 5 inç’lik bir ekrana sahip bu cep telefonu Clear Black OLED ekran teknolojisine sahip. Ayrıca ekran çözünürlüğü olarak da 1920 x 1080 pixel ekran çözünürlüğü ile de son zamanlarda ki en yüksek çözünürlüklerden birine sahip.Nokia Lumia 930 Kamera İncelemesi

lumia-930-öninceleme
Arka kamerasının yanında küçük de bir flashı bulunmakta. Dört çekirdekli bir yapıya sahip bu cep telefonu sizleri muhteşem bir hız ile buluşturuyor. Telefonun şarj olarak en fazla bekleme süresi (hiç bir işlem görmez iken) 16 saatlik bir süredir.

Ayrıca çok müzik dinliyorsanız ve müzik dinlemek şarjınızı fazla yiyorsa bu cep telefonu tam size göre. Çünkü tam olarak 3 gün 3 saat aralıksız müzik dinleyebilirsiniz. Saat hızı olarak da 220 MHz’e sahip olan bu cep telefonu gelişen teknolojide hızı ile geride kalmıyor.

 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments