Nokia XL Çift Simkart İnceleme

564

 

Nokia XL sonuna yaklaştığımız 2014 yılının şubat ayında piyasaya sürülmüş harika bir cep telefonudur. 141.4 x 77.7 x 10.9 mm boyutlara sahip bu cep telefonunun ağırlığı 190 gramdır. Ekran çözünürlüğü olarak son zamanda ki pixel sayılarına yetişemiş olmasa da 480 x 800 pixel ve 5.0 inç ekrana sahip bir cep telefonu. İşletim sistemi olarak Android OS v 4.1.2 Jell Bean bulunmaktadır. Ayrıca sizlere ayrı bir hafıza imkanı sunan microSD kart girişi bulunmakla birlikte bu kart girişi 32 GB’a kadar desteklemektedir.

Telefonun kendi hafızası 4 GB olup 758 MB RAM’e sahiptir. Bu cep telefonunun kamerasını inceleyecek olursak 5 MP kameraya sahip ve 2592 x 1944 odaklanma pixeline sahiptir. Ayriyetten LED flashıda bulunmaktadır. Wi – Fi olarak 802.11 ve bluetooth 3.0 sıfır destekli bu hızlı telefon da aynı zamanda GPS de bulunmakta. Radio olarak Stereo FM radio ve micro USB 2.0 usb girişi ile de bilgisayarınıza bağlayabileceğiniz bir cep telefonu.

nokiaxl-android-inceleme
Aynı zaman da çift sim kartlı olarak kullanabileceğiniz bie cep telefonu. 2G konuşma süresi de en fazla on altı saat olarak belirlenmiştir. İşlemcisinin adı Qualcomm Snapdragon S4 olan bu telefonun 3G konuşma süresi en fazla on üç saat olup en fazla müzik çaldırma süreniz 37 saattir. Tabi ki bu bilgiler aralıksız olarak telefonunuzu kullandığınızda ki şarjınızın ne kadar sizi idare edeceği ile alakalıdır.

Aynı zamanda bir çok çeşitli aksesuara uygun bu cep telefonunun bir çok çeşitli renk seçeneğide piyasada bulunmaktadır. Aynı zaman da kişisel giriş ekranı ile de kardeş sayıldığı telefonlardanda farklılık gösteren Nokia XL iki bin on dört yılında patlama yapan telefonlardan biri haline geldi.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments