Apple İpad 3 Mini İnceleme

492

İpad 3 Mini tasarım olarak 7.9 inç’lik harika bir ekran ile karşınıza çıkıyor. Toplamda 3 milyon pixele sahip İpad 3 Mini mükemmel bir çözünürlük sunuyor. 2048 x 1536 çözünürlüğe sahip bu ekran çok kaliteli. Ayrıca inç başına 326 pixel bulunduruyor. İpad 3 Mini renk tasarımı olarak ise beyaz, gri ve bej renklerinde karşımıza çıkıyor.

Ekran kalitesi olarak LCD ekranı her hangi bir şekilde civa içermiyor. Ekran camında ise bir seramik örneği bulunmuyor. BFR içermiyor ve PVC de içermiyor. Ayrıca çevre dostuda ve alüminyum kasası geri dönüştürülebilinir şekilde üretilmiş bir biçimde. 64 bit’lik bir masa üstü mimarisi içeren İpad 3 Mini 10 saatlik bir pil ömrü sunuyor.

A7 Çip işlemci destekli olan İpad 3 Mini ayrıca yardımcı hareket işlemcisi olarak da M7’yi kullanıyor. Bunların dışında Jiroskop, İvmeölçer, GPS ve Pusula özellikleri de bulunuyor. İpad 3 Mini’de bulunan çift mikrofon ve 5 MP’lik kamera ile artık fotoğraf ve video çekmeyi sevmiyorsanız bile seveceksiniz. Ayriyetten Wi-Fi hızlandırıcı destekli olan İpad 3 Mini 300 MBPS’ye kadar hıza ulaşıyor.

retina-mini-inceleme
Çift bantlı 802.11n Wi-Fi MIMO ile döşenmiş bir şekilde. İpad 3 Mini’nin sizler için bir çok kapak rengi ve tasarımıda bulunmakta.

Ayrıca klavye, kulaklık ve hoporlör destekli bir tablet İpad 3 Mini. Boyutlarını inceleyecek olursak Uzunluk: 200 mm (7.87 inç), Genişlik: 134.7 mm (5.3 inç), Derinlik: 7.5 mm (0.29 inç) ve ağırlık olarak ise fazlası ile hafif. Ağırlık: 331 gram (0.73 pound). Ayrıca iki tane yerleşik hoparlörü bulunan İpad 3 Mini ile video izlemek sizin için artık daha zevkli.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments