Samsung Galaxy Note 4 Batarya Testi

2154

samsung-galaxy-note-4

Samsung Galaxy Note 4 bir çok alanda yapılan dayanıklılık testlerinden başarı ile geçmeyi başarmış bir telefon. Şimdi sizlere bu son model akıllı telefonun batarya ömrüne yönelik testin detaylarını aktaracağız. Samsung’un son model en akıllı modeli selefinden beklenmedik şekilde 20mAh daha büyük olarak 3,220mAh güce sahip batarya ile geldi. Samsung bu noktada kullanıcıları şaşırtmayı başardı ve 75 saatlik dayanıklılık süresini inanılmaz şekilde 87 saate çıkarmayı başardı.

Galaxy Note 4 top 10 bir liste hazırlanacak olsa kesinlikle 3.sırada kendine rahatlıkla yer bulabiliyor, üstelik telefonun güç koruma (tasarruf) moduna bile geçmesine gerek kalmadan.

Samsung Galaxy Note 4 konuşma süresi olarak akıllı telefonlar arasında en iyi ikinci skora sahip model. Muazzam bir 28 saat 34  süresiyle Nokia Lumia 1520 modeliyle eşleşiyor. Telefonun konuşma süresi Galaxy Note 3’den 18 saat ve Apple’ın son gözdesi iPhone 6 Plus modelinden ise 5 saat daha fazla dayanıyor.

Samsung-Galaxy-Note-4

İkinci skor birinci kadar olmasa da yine de güzel. Samsung Galaxy Note 4 ile 11 saate yakın sabit web taraması yapmak mümkün. Bu alanda da yine rakibi Apple iPhone 6 Plus’a 15 dakikalık fark atıyor. Galaxy Not 4 hala veritabanımızdaki telefonların çoğundan daha yüksek bir çözünürlüğe sahip ve parlak Super AMOLED ekrana sahip olduğu da düşünülürse buradaki skoru da en az konuşma süresi kadar etkileyici. 5.5 inçlik QHD ekrana sahip LG G3 yalnızca 6 saat 40 dakika dayanabildi web tarama testinde.

galaxy-note-4-web-testi

Bir sonraki test video oynatma. Samsung Galaxy Note 4, Snapdragon 805 çipi sayesinde gerçekten kaliteli bir video hızına ve çözünürlüğüne sahip. Öyle ki sınıfının en iyi 4K ekran çözünürlüğe sahip modeli olarak hemen her türlü formatta videoyu hiç zorlanmadan ve takılmadan yürütebiliyor. Testte 17 saat 25 dakika ile Galaxy Note 4 en uzun üçüncü video oynatma süresine sahip. Galaxy Note 3 13 saat, Apple iPhone 6 Plus ise 11 saat ile Galaxy Note 4’ün gerisinde kalıyorlar.

note-4-video-oynatma-süresi

Tüm testlerdeki sonuçlar birleştirildiğinde Galaxy Note 4, 87 saatlik muazzam batarya ömrü ile sınıfındaki en iyi akıllı telefonlardan birisi olmaya hak kazanıyor. Note 4 kesinlikle batarya ömrü noktasında size tatminkar bir seçenek olacaktır. Telefonu gün içinde çok kullanan bir kullanıcı dahi olsanız testlerdeki değerler sizi yarı yolda bırakmayacaktır.

note-4-batarya-testi

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments