HTC One M8 Batarya Testi

1096

HTC One M8 selefine göre biraz daha büyük bir bataryaya (2,600mAh) ve Extreme Güç Koruma moduna sahip. HTC One M8 Snapdragon 801 işlemcisi ile geliyor. Bu telefonun biraz başını ağrıtacak gibi..

htc-batarya-testi

Bu test için güç tasarruf modu kullanılmadı. Testler düzenli günlük kullanımı sağlayan modlar ve telefonun özelliklerini ve performansı ile sınırlıdır. HTC One (M8) ilk testimiz olna konuşma süresinde 3G konuşma ile bir önceki One versiyonuna fark atarak 20 saatlik kullanım sundu. Ayrıca bu sonuçlarla 2,600mAh bataya gücüne sahip Galaxy S4’de geçilmiş durumda.

htc-m8-talk-time

İşler web tarama alanında HTC One M8 için ilk testte olduğu gibi iyi gitmedi. HTC M8 9 saat 6 dakikalık web tarama ile geçen yılki modelin gerisinde kaldı. Ancak telefon burada yine Samsung Galaxy S4’ün bir kaç saat ile önünde yer alıyor ve Galaxy Note 3 ile eşleşiyor.

htc-m8-web-browsing

Web tarafası sırasında bataryanın uzun süre dayanmamasının sebebi 5-inçlik LCD3 ekrandan olsa da tüm neden bu değil. HTC One (M8) işlemcisinin video oynatma alanında selefinden daha iyi olacağı söylenebilir.

htc-m8-video-playback

HTC One M8 modelinin testler sonucu elde dayanıklılık süresi biraz düşük kalıyor; 71 saatlik ortalama ile. Ancak selefi HTC One modelinin 48 saatlik rekorunu da geçiyor tabi bu süre ile.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments