Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Batarya Testi

556

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 ofis yaşamını kolaylaştıran Snapdragon 800 işlemcisi ile güçlendirilmiş ve tam sesli arama özelliğine işlevsellik kazandırılmış bir tablet. Samsung normalde tabletleri için 7-inç ekran genişliğini tercih ediyordu ancak artık daha geniş ekranlı modelli versiyonları da görebiliyoruz. Geniş ekran trendi her alanda kendisini gösteriyor.

Samsung-Galaxy-Tab-Pro-10.1

Galaxy Tab Pro 10.1 büyük bir 8,220mAh Li-Ion batarya ve telefonlarda bulunan işlemci kullanıyor. Bu sayede 10.1-inç genişliğe sahip ekran kullanımı batarya ile orantılı seviye gelmektedir. Ekran kapalı iken bu tablet kendisini gösteriyor. Bu tabletten beklenildiği gibi konuşma süresi testinde tüm tabletleri ve telefonları saf dışı bırakıyor. Tabletler alanında henüz yeterli sayıda veritabanımız bulunmasa da bu tablet sizi yapacağınız aramalardan doğan batarya kullanımı nedeniyle yolda bırakmayacak. 46 saat 44 dakika ile tüm rekorları alt üst eden bir şov.

samsung-galaxy-tab-10.1-konuşma-süresi

Web tarama, bir tablet için bir daha standart kullanım durumudur. Galaxy Tab 10.1 Pro bu noktada 9 saatten biraz fazla performans sunuyor. Aynı batarya kapasitesine sahip Apple iPad Air bir saat daha üzün sürdü bu teste.

samsung-galaxy-tab-10.1-web-tarama

Web tarayıcı testinde, Samsung Galaxy Tab 10.1 Pro ve iPad Air arasındaki fark sadece 40 dakika. Note Pro 12.2 ise bu sürenin 2 saat gerisinde. Exynos işlemcilerine bağlı olrak bu süre video izlemede biraz daha azalabilir.

samsung-galaxy-tab-10.1-video-oynatma

Galaxy Tab Pro 10.1 için toplam dayanıklılık süresi 101 saat. Bu tableti bir laptop niyetine kullanmadığınız sürece size bir haftalık ofis arkadaşı olabilir. Tek seferlik şarzla pazartesiden cumaya size tüm bir hafta ofis için gerekli video izleme, web surfing ve aramalar dahil yeterli olacaktır.

samsung-galaxy-tab-10.1

Galaxy Tab Pro 10.1 video oynatma ve wb tarama noktasında iPad Air’in biraz gerisinde kalsa da arama yapma noktasında siz oldukça iyi bir süre veriyor. ayrıca Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 modelini geliştirirken batarya ile telefonun genel ağırlığını güçten tasarruf etmenizi gerektirmeyecek şekilde düzenlediği için şanslısınız.

Not: Bu test Türkiye şartlarında değişiklik gösterebilir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments