Sony SmartBand Talk Şimdi Türkiye’de

745

Giyilebilir teknolojiler henüz ideal şekillerine ulaşmasalar da her geçen gün bir yenisini görüyoruz. Elektronik alanında hizmet veren bir çok firma da bu furyaya bir şekilde katılıyor. Bu alanda Sony de oldukça iddialı ürünler ortaya koyma aşamasında. Daha önce tanıtılan akıllı bileklik diyebileceğimiz Sony SmartBand Talk Türkiye’de satışa çıktı.

Sony-SmartBand-Talk-türkiyede-fiyatı

Son zamanlarda dikkat çeken “E Ink” teknolojisi ile gelen akıllı bilekliği öne çıkaran noktaların başında ses komutları ile kontrol edilebilmesi. Ayrıca akıllı telefonunuz ile senkronize şekilde çalışıp sizi son durumlardan haberdar ediyor, sosyal medya hesaplarındaki bildirimlerden tutun aramalara dek bir çok alanda bilekliği kullanmak mümkün. Ve tabi işin ardında Sony markasını görmek insanlar için ayrı bir güven. E Ink teknolojisi sayesinde de bilekliği 3 güne dek şarj etmeden kullanmak mümkün.

Sony-SmartBand-Talk-teknik-özellikler

1.4-inç eğimli ekranı bulunan SmartBand Talk sadece 24 gram. Akıllı telefonlarda bulunan kalp hızı ve nabız ölçer tarzında birçok özelliği de kendisinde barındırıyor. Sony’nin giderek uzman olduğu suya dayanıklılık noktasında bu akıllı bileklik de payına düşeni alıyor ve 1,5 metreye kadar suya dayanıklılık garantisi veriyor. Bu sebeple gün içinde kullanım sırasında suyla temas edilen durumlarda bilekliği çıkarmanıza gerek yok.

Türkiye’de Sony SmartBand Talk 369TL den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş durumda.

Sony-SmartBand-Talk

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments