Avea Fatura Sorgulama Nasıl Yapılır?

1482

avea-jet-sifre-nedir
Eğer yeni bir telefonunuz varsa yada avea ile yeni tanışmıs iseniz fatura sorgulama yada TL gönderme gibi işlemleri yapmakta zorluk çekebilirsiniz.Avea fatura sorgulama işlemi için ise genelde yapılan işlem mesaj ile sorgulama yapmaktadır.Yani buda haliyle size ücret yazmaktadır.

Avea’da fatura sorgulamak için üç kolay yöntem mevcut. Bunlar internet ile sorgulama, arama ile sorgulama ve mesaj göndererek yani SMS ile sorgulama seçenekleri.

İnternet ile Avea Fatura Sorgulama Nasıl Yapılır..
Bu işlem Online İşlemler bölümünden yapılmaktadır.Tabi Online İşlemler içini ise online işlemler şifresini bilmeniz gerekiyor.Online şifre için ise telefonunuzdan *952# basınız burdan size online işlemler şifresi gelecektir.Avea.com.tr resmi sitesinden sağ üst köşeden online işlemler bölümüne giriş yapınız.

avea-fatura-sorgulama-nasil-yapilir

Arama ile Avea fatura sorgulama
Avea fatura sorgulama işlemini arama ile gerçekleştirmek için 444 1 500 numarasını arayarak Avea müşteri hizmetlerine ulaşılabilir, müşteri hizmetlerinden fatura sorgulanabilir.

Mesaj gönderme ile Avea fatura sorgulama
Avea fatura sorgulamayı mesaj ile gerçekleştirmek için iki farklı seçenek bulunuyor.

Bu seçeneklerden birincisinde, “Fatura” yazıp “5555” numarasına mesaj göndererek ya da *100# numarasını arayarak, Avea fatura sorgulama yapılabilir.

İkinci seçenekte ise “Guncel” yazıp “5555” numarasına mesaj gönderebilir ya da *100# numarasını arayabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments