İtunes ile Uygulama Nasıl Silinir

3632

İos yüklü cihazları bilgisayarınız ile senkronize etmeniz yarayan yada bilgisayarınız ile ios yüklü cihazınızın arasında bilgi transferine yarayan Apple firmasının piyasaya sürdüğü kullanışlı bir programdır.

En popüler medya dosya formatlarının tamamına desteği bulunan iTunes AAC teknolojisi ile CD kalitesine daha yakın bir sesi daha küçük dosya boyutlarında sunabiliyor. Kaynak konusunda gelişmiş kütüphane (libary), akıllı oynatım listeleri (playlist) ve 250’den fazla internet radyosu gibi bölümlere sahip olan yazılım, içerisindeki entegre CD/DVD yazma aracı ile listeleriniz ve MP3’lerinizi kullanarak kendi MP3 CD’lerinizi ve içerik DVD’lerinizi oluşturmanıza olanak sağlıyor.

Sadece yukarıdaki işlemler değil aynı zaman telefonunuza müdahale etmenize yarayan bir programdır.Şimdi anlatacağımız yöntem ile telefonunuzda bulunan uygulamaları kolayca silebilir yada tekrar yükleyebilirsiniz.

İlk olarak İtunes programını bilgisayarınıza kurunuz ve data kablosu ile ios yüklü cihazınızı bilgisayara bağlayınız.Buradan karşınıza gelecek olan pencereden sol bölümde uygulamalar yazısına tıklayınız.

iphone-itunes-uygulama-silmek

Daha sonra ise karşınıza yeni bir bölüm gelecektir.Burada hangi uygulamaların yüklü olup olmadığını ve iphone ekranınızda nasıl sıralandığını görebilirsiniz.Siz uygulamanın yanıdanki sil butonuna tıkladığınız aman alt bölümdeki Uygula butonuna bastınız uygulama silinecektir ve yükle yazısı çıkacaktır.Eğer isterseniz tekrar yükleme imkanınız olacaktır.

itunes-uygulama-silmek

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments