TP-Link TL-PB10400 Powerbank İncelemesi

939

 

Son zamanlarda artan akıllı cihaz kullanımı bununla beraber getirdiği en büyük sıkıntılardan biri şarj sorunu ve az giden bataryalar diyebiliriz.Hangi akıllı cihazı kullanırsanız kullanın max batarya süresi olarak 1.5 gün olarak görülmektedir.Eğer yoğun olarak kullanıyorsanız bu süre daha da kısalacaktır ve her zaman şarj etmeniz gerekecektir.

Bu gibi durumlar için artık şarj aleti yada elektrik prizi aramak yerine telefonunuzu şarj etmek için Powerbank olarak adlandırılan küçük bataryalar çıktı diyebiliriz.Bu cihazlar sayesinde telefonunuzu heryerde şarj edebilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bizim sizleer için incelediğimiz cihaz ise TP-Link TL-PB10400 modeli olacak.Bu modelin adında da anlaşılacağı gibi 10400 mAh bir kapasitesi bulunmaktadır.Diğer modeller göre daha güçlü bir duruma sahip olan bu cihazda 2 farklı giriş bulunuyor..

tplink-powerbank-batarya

Girişler ise farklı amper değerlerine sahip.Yani cihazda telefonunuzu ve tabletinizi aynı anda şarj edebilirsiniz.Bu girişler ise 1A ve 2A olarak girişleri bulunmaktadır.

powerbank-inceleme

Bu cihazın size sunduğu en büyük avantaj ise telefonunuzu 4 yada 5 kez şarj edebilirsiniz.Tabi bu durum telefonunuzun batarya durumuna görede değişiklik gösterebilir.Cihaz ise 500 kere şarj edilebilir bir duruma sahip yani 500 şarjda yada 500 şarja yakın bir sayıya ulaştığınız zaman performans düşüklüğü yaşabilirsiniz.

Fiyat ve performansa bakımından alınabilecek en iyi cihazların arasında gösterilebilir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments