Android Tabletlerde Gmail Hesabı Açmak

9669

Android akıllı telefonlarda olduğu gibi Android Tabletlerde de Gmail hesabı gerekmektedir ve Gmail hesabı açmanız lazımdır.Yani Android Google Play içerisindeki uygulamalardan ve oyunlardan yararlanabilmek için Gmail hesabı almanız gerekiyor.

Peki yeni bir android tablet aldınız ve Gmail hesabı açmak isitoyorsunuz.Bunu nasıl yapabilirsiniz.İlk olarak tabletiniz açınız ve Google Play uygulamasına tıklayınız.Karşınıza üyelik için bir sayfa gelecektir.Buradan Yeni Hesap diyerek işleme devam etmeniz gerekmektedir.

tablet1

Bu işlemden sonra Google Hesabınız için bir isim belirlemelisiniz.Bu isim Gmail hesabınız değildir.Sadece isim ve Soyisim olarak bir isim belirlemelisiniz.Tavsiye olarak doğru isim ve Soyisimi yazmanızdır.

tablet3

Daha sonra ise Gmail hesabınzıa ait mail isminizi belirleyeceksiniz.Buradan istediğiniz ismi girebilirsiniz ama aynı bir isim ile karşılaşırsanız sistemi sizi uyaracaktır ve farklı bir isim girmenizi isteyecektir.Eğer girdiğiniz isimler olmuyor ise tavsiye bölümünde görülen isimleride girebilirsiniz.

tablet4

Gmail ismini belirledikten sonra ise şifre belirleme bölümü gelecektir.Burada dikkatli olmak gerekmektedir.Şifre bölümü için güvenli bir şifre girmelisiniz.Yani doğum tarihi,sıralı sayılar,yada plka numarası gibi bilgilerinizi girmeyiniz.Daha çok karışık ve farklı işaretlerin ve unutmayacağınız bir şifre girmenizde fayda vardır..

tablet5

buradan ise hesabınızı tamamlayıp Google Hizmet Şartlarını kabul etmesinize ait bir sözleşme yöneltimektedir.Buradan Kabul Ediyorum dedikten sonra işlem tamamlanmış olacaktır.Daha sonra ise cihazınızı bir kere kapatıp açınız.Bu işlemden sonra ise tekrar sistem için bir kabul etme seçeneği çıkabilir ve Kabul Et seçeneğini işaretleyiniz.

tablet7

Subscribe
Bildir
guest

2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Osman

Bence mükemel

elif

teşekkür ederim