Windows Phone En İyi Radyo Uygulamaları

627

 

Windows Phone güçlü rakiplerinin arasında ayakta kalmaya çalışan bir platform olsa da her şeye rağmen hala bir tercih. Mobil dünyada kapladığı alana oranla geliştirilen uygulama ve güncelleme aralığı her ne kadar diğer rakiplerine göre oldukça düşük seviyede olsa da Microsoft varlığını hissettirip işlerin yolunda gitmesini şimdilik sağlayabiliyor.

Sizler için Windows Phone ortamında kullanabileceğiniz en kullanışlı radyo uygulamalarını derledik.

RADYO

Radyo uygulaması dünyanın her yerinden bir çok radyo kanalına ulaşabileceğiniz Windows Phone platformunda en çok tercih edilen uygulamalardan. Çok sayıda Türkçe kanal da bulabileceğiniz en kapsamlı radyo uygulamalarından da birisi olma özelliğini taşımaktadır da.

Kısa kısa detaylar:
-kişiselleştirilebilir ana ekran sayesinde sevilen müziklere kolay erişim imkanı.
-Dinleme geçmişi.
-Paylaşım.
-Çoklu format desteği, piyasadaki neredeyse tüm medya sunucularını destekleme.
İndirmek için tıklayın.

 

– TuneIn Radio

TuneIn Windows Phone kullanıcılarına yerel ve küresel boyutta yayın yapan radyo kanallarından tutun etkinliklere dek 2 milyondan fazla veri akışı ve 70 binden fazla da radyo istasyonunu dinlemenizi sağlayan devasa bir platform. Kolay tasarımı ve işlevsellik kazandırılmış özellikleri ile TuneIn radyo uygulaması Windows Phone için en iyi radyo uygulaması bizlerce. Net bağlantınız olduğu sürece sizleri yarı yolda bırakmayacak bir uygulama.

Kısa kısa detaylar:
-Diğer uygulamaların çalışmasına engel olmadan arka planda çalışmaya devam edebilme.
-Sevilen istasyonları belirleme ve bunları ana ekrana yerleştirebilme.
İndirmek için tıklayın.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments