Instagram Fotoğraflarını Telefona Kaydetme

1598

Facebook’un satın almasından çok hızlı bir büyüme ile ilerleyen ve hergün milyonlarca fotoğrafın yüklendiği Instagram uygulamasından beğendiğiniz ve istediğiniz fotoğrafları telefonunuza indirmek ister miydiniz?Eğer cevabınız evet ise yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Instagram uygulamasına Web üzerinden giriş yaparak programsız bir şekilde indirmek mümkün.Ancak mobil cihazlar üzerinden indirmek isterseniz bu işlemi program ile yapmak zorundasınız.Akıllı cihazlarda ekran görüntüsü işlemini kullanarak fotoğrafları alabilirsiniz ama bu işlem sonucunda kayıt ettiğiniz fotoğrafların kalitesi düşecek ve işinize yaramayacaktır.Android cihazlar için ise InstaSave uygulaması ile resimleri telefonunuza kolayca kayıt edebilirsiniz.

İlk olarak Google Play üzerinden Instagram ve InstaSave uygulamasını indiriniz.Daha sonra ise iki uygulamayada giriş yapınız ve indirmek istediğiniz resim üzerine dokununuz.

instasave-uygulamasi

İşaretleme tiki geldiği zamanda aşağıda bulunan Disket işaretine dokununuz.Bu işlemden sonra kayıt olacağına dair bir uyarı gelecektir.

instasave-resim-kayit-etmek

Yukarıda görüldüğü gibi seçtiğiniz resimlerin kayıt edileceği görebilirsiniz.Daha sonra ise Android klasörü altında kayıt ettiğiniz fotoğrafları bulabilir ve kullanabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
sinan

teşekkürler arkadaşlar.