SyncDroid ile Android Cihazınızı Yedekleme

1443

Android telefonunuzu yada tabletinizi yedeklemek için piyasada birçok program vardır.Bu yedekleme programlarının bir taneside SyncDroid programıdır.Bu program sayesinde telefonunuzda bulunan birçok bilgiyi telefonunuza yedekleyebilirsiniz. SyncDroid programı ile yapmanız gereken program ile telefon arası8ndaki bağlantıyı sağlamak ve seçtiğiniz bilgileri bilgisayarınıza yedeklemektir.

Programın resmi sitesi üzerinden programı indirebilir ve isterseniz ingilizce olarak işlemin nasıl yapıldığınızda inceleyebilirsiniz.

syncdroid-uygulamasi

Programı indirdikten sonra ise Google Play’den SyncDroid uygulamasını indirmelisiniz.Yani telefonunuzda ve bilgisayarınızda gerekli programların kurulu olması gerekmektedir.

syncdroid-programi-indir

Programı açtıktan sonra aynı zaman da telefona yüklediğiniz ugulamayıda açmalısınız.Wifi Network olarak açarsanız telefondaki bulunan uygulamada size bir adet şifre verecektir.Görüldüğü gibi telefondaki şifresi boş bulunan bölüme yazıyoruz.
Diğer yöntem ise USB bağlantısı ile yapılan yöntem burada bazı driver dosyalarını ararken biraz uzun sürebiliyor o yüzden Wifi bağlantısını tavsiye ediyoruz…

syncdroid-resim-yedekleme
Y
edeklemek istediğiniz bölümü seçerek Backup demeniz yeterli olacaktır ve yedeklemeye başlayacaktır.Burada eğer telefonunuzda bilgi fazla ise yedekleme işlemide uzun sürecektir ve biraz beklemelisiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments