Samsung Galaxy Grand I9080 Format Atmak

240

Bildiğiniz gibi Samsung marka cihazlar Android işletim sistemi kullanmaktadır.Bu gibi android işletim sistemi kullanan modeller ise belirli zamanlarda kasılmalar ve yavaşlamalar olabilir ve yazılımsal sorunlar yaşabilir ve format atmak gerekebilir yada ekrana koyduğunuz desen kilidini unutursanız yada hatalı olarak giriş yaparsanız cihazı sıfırlamak gerekmektedir.Bu anlattığımız durumlara göre ise yapamanız gereken işlem ise aşağıdaki gibidir.Yani Samsung bir cihaza sahipseniz ve sorunlar yaşıyorsanız anlatacağımız yöntemle sıfırlama yapabilir format atabilirsiniz.

Samsung marka cihazlara format atmak istiyorsanız aşağıdaki konumuzu takip edebilirsiniz ve işlemi kolayca yapabilirsiniz.
1-Cihazınızı kapatınız yada bataryası sökülüyorsa çıkartıp takınız.
2-Daha sonra ise kombine bir şekilde cihazı üzerinde bulunan tuşlara göstereceğimiz şekilde basınız.
3-Home tuşu yani orta tuş + ses yükseltme tuşu ve son olarak ise power yani açma kapatma tuşuna basınız
4-Kısa süre sonra cihaz açılacaktır ve ekranda samsung logosu yada android logosu görüldüğü zaman power tuşunu bırakınız.
5-Ekranda kısa süre sonra Recovery Mod gelecektir.
6-Ekranda gelen menüde Wipe Data/Factory Reset bölümüne ses tuşları ile geliniz ve Power tuşu ile onaylayınız.
7-Yes All Data User dedikten sonra ise cihazı yeniden başlatmanız gerekecektir.
8-Reboot System Now ile sistemi yeniden başlatınız ve kısa süre bekleyiniz.Bu işlem biraz uzun sürebilir 2-4 dakika gibi bir süre sonra cihaz tekrar açılacaktır ve kurulama başlayabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments