Samsung Galaxy A7 İnternet Ayarları

10972

Bildiğiniz gibi kullanıcıların akıllı telefon satın almalarındaki en büyük etken hızlı ve sorunsuz bir şekilde internete bağlanabilmek diyebiliriz.Yani hızlı bir şekilde internete bağlanabilen bir telefon çok para edebilir yada fiyat ve performans açısından bir cihaz satın alınabilir.İş böyleyken cihazı satın aldıktan sonra ilk yapacağınız işlem internet ayarları diyebiliriz yani cihazın internet ayarlarının yapılması gerekmektedir.

Peki Android cihazlarda internet ayarları nasıl yapılır yada Samsung Galaxy A7 modelinde internet ayarları nasıl yapılır onu görelim..

Cihazın internet bağlanabilmesi için ilk olarak gsm operatörüne göre değişmektedir onu bilmeliyiz.Yani yapacağımız APN ayarları gsm operatörüne göre ayarlanmaktadır.

Ayarlar > Kablosuz İnternet ve Ağ Ayarları > Mobil Ağlar > Erişin Noktası Adları alanına kadar ilerliyoruz. Muhtemelen sizin telefonunuzda bu alan boş olacaktır aşağıdaki operatörler için aynı işlemleri uyguluyoruz.

android_apn_ayarlari

Turkcell APN Ayarları
İsim=”Turkcell internet”
APN=”internet”

Vodafone APN Ayarları
İsim=”Vodafone internet”
APN=”internet”
Kullanıcı=”vodafone”

AVEA APN Ayarları
İsim=”Avea internet”
APN=”internet”

Subscribe
Bildir
guest

4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
levent

benim a7 telefonum dünden beri mobil internete bağlanmıyor chrome monzilla ve diğer internete bağlı uygulamalar açılmıyor sadece whatsapp face telegram açılıyor yotube bile açılmıyor. apn ayarları yukardaki gibi vodafone sıfırladım olmadı ekle dedim yeniden girdim olmadı operatoru aradım güncellediler resetlediler yine olmadı

Tutlu

Internet komsunun babamin telefonda efsi cekiyor bende puvg de hareket edemitom napcam

recep

kolygelsin benim telefonumun mobil verisi acılmıyor yardımçı olabilirmisiniz