Türk Telekom Selfy Dopdolu 3 GB Paketi

1711

Türk Telekom faturasız mobil tarifelerinde olman yeterli. (BİMCell, POCELL, PttCell, Teknosa Mobil, Standart, Faturasız Ofis, Katlayan, Bayi, Hemşehrim ve Faturasız Jet tarifeleri hariç) Pakete kayıt olmak için ise DOPDOLU3GB yazıp 4545’e ücretsiz SMS göndermen gerekiyor. Eğer hattın kendi üzerine kayıtlı değilse DOPDOLU3GB TC Kimlik No yazıp (Örn: DOLU 12345678900) 4545’e göndererek de pakete kayıt olabilirsin. SMS atmakla işim olmaz dersen paketi almak için Müşteri Hizmetleri’ni de arayabilirsin. Paketin tanımlandığında SMS ile bilgi gelir.
1GB Bedava internetten faydalanmak için ise DOPDOLU HEDIYE yazıp 4545’e ücretsiz sms göndermen gerekiyor. Türk Telekom Müzik Premium Üyelik şifresi için MZK DOLU yazıp 4545’e sms gönder

Dopdolu 3GB Paketi’nden, son 30 gün içinde yeni hat alarak veya numara taşıyarak gelip pakete kayıt olmak isetrsen aylık 30 TL’ye, zaten Türk Telekom faturasız mobil tarifelerindeysen aylık 30 TL’ye yararlanabilirsin.
Bakiyende en az paket tutarı kadar TL yoksa paketi alamazsın.

Bakiyendeki tutar pakete kayıt olmak için yetersizse, 29 gün içinde hattına en az paket tutarı kadar bakiye yüklediğinde paketin otomatik olarak tanımlanır. Otomatik tanımlamayı iptal etmek için paket iptali işlemini gerçekleştirmen yeterli.

Paket iptali için IPTAL DOPDOLU3GB yazarak 4545’e göndermen gerekiyor. İptal durumunda ücretsiz verilen faydaların silinmeyecek ve kullanım sürenin sonuna kadar geçerli olacak.

Paketinde kalan dakikalarını, SMSlerini ve internetini öğrenmek için 9333’ü ücretsiz arayabilir ya da KALAN DOPDOLU3GByazıp 4545’e ücretsiz gönderebilirsin. Böylece ne kadar dakikan, SMS’in ve internetin kaldığını sıkı bir şekilde takip edebilirsin.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments