Vodafone Bedava İnternet Paketleri

1183

Vodafone Bedava İnternet Paketleri
Günümüzde herkesin ve en çok kullandığı işlem bildiğiniz gibi internet ve akıllı telefonlardır. Bu akıllı telefonlar ve tabletler ile istediğimiz gibi internete girebilir ve kullanabiliriz. Özellikle internet ve internet kampanyaları ücretsiz yani bedava olunca farklı bir durum ortaya çıkıyor ve herkes kullanmak istiyor. Kullanıcılar hem faturalı yada faturasız internet kampanyaları üzerinden internet kullanmak isteyebiliyor. Bu internet kampanyalarını ise takip etmek gerekebiliyor ve size uygun olanları kullanabilirsiniz. Bizde sizler için hem internet kampanyaları hemde ücretsiz ve bedava internet paketlerini bir araya getirdik. Vodafone üzerinden bedava internet paketi yapmak istiyorsanız konumuzu takipe edebilirsiniz.

Vodafone üzerinde ise haftalık,aylık gibi birçok bedava internet paketi bulunmaktadır. Bu paketler ise Türkiye sınırları içerisinde geçerlidir ve farklı ülkelere gittiğiniz zaman ise tarife ücretleri farklı olacaktır. Bu paketler farklı kişilere transfer edilemez yada bir sonraki aya devir edilmez.

Vodafone Yanımda
Vodafone Yanımda
Developer: Vodafone Holding
Price: Free

ABONE SUPER2GB yazıp 3636;ya sms göndermelisiniz ve paketi iptal etmek için ise gerekli mesajlarını atmalısınız aksi halde devam edecektir.

Vodafone faturalı bir hat kullanıyorsanız 1 GB bedava internet paketinden faydalanabilirsiniz. Yapmanız gereken işlem ise Vodafone Yanımda uygulamasını indirerek bu uygulama üzerinden 7000’i aramalısınız. Daha sonra ise Sms faturaya geçmeniz yeterli olacaktır.

-Vodafone Yanımda uygulamasını kullanıyorsanız sürpriz internet paketlerini kullanma şansınız yüksek olacaktır. Bazen günlük,haftalık gibi 1 gb bedava internet paketi şansını kullanabilirsiniz.

-Diğer bedava internet paketi ise Vodafone hattınızdan ABONE NET 500MB 3636’ya mesaj göndermeniz gerekmektedir. Daha sonra ise paketin devam etmemesi için iptal etmeniz gerekmektedir. Bu paket deneme paketi olduğu için 1 ay 500 MB internet kullanımı hakkına sahip olursunuz..

Sadece internet paketi olarak değil aynı zamanda belirli aralıklarda Vodafone hattınız üzerinden ücretsiz dakikalara ve smslere sahip olabilirsiniz. Yapmanız gereken bu konu ve diğer yazacağımız konuları takip etmeniz..

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments