Android için En İyi Alışveriş Uygulamaları

293

Android için En İyi Alışveriş Uygulamaları
Android uygulamalar için bir çok uygulama var. Tabi bunun sebebi genel olarak kullanım alanının mobil cihazlar olması ve en çok kullanılan mobil cihazlar android işletim sistemine sahip olması diyebiliriz. Bu gibi bir durum olduğu için en çok kullanılan sistem üzerinden uygulamalar daha çok kullanılmaktadır. Bu konumuzda ise en çok kullanılan android Alışveriş Uygulamaları uygulamaları için bir yazı hazırladık.

1-Sahibinden
Heralde her telefonda virüs uygulamalarından önce yüklenen en çok kullanılan uygulamaların başında yer alıyor dersek hatalı birşey demiş olmayız. Sahibinden uygulaması her türlü ürünün bulunabileceği ama özellikle araç satışı için kullanılan en büyük uygulamalardan birisidir.

2-Hepsiburada
Sıfır ürün olarak satın alabileceğiniz en iyi uygulamalar arasında yer almaktadır. Hepsiburada sayesinde her türlü ihtiyacınızı karşılayabilir ve satın alabilirsiniz. Eğer bir Mükellefseniz mağaza açarak satış yapabilir ve yeni müşterilere sahi olabilirsiniz.

3- N11
Son zamanlarda büyük bir atılım yaparak DOĞUŞ firması tarafından kazandırılan büyük firmalar arasında yer alan iyi uygulamalardan birisidir. Alt yapısı olarak kullanıcıların büyük beğenisini alan uygulama sayesinde kolayca istediğinize ulaşabilir ve satın alabilirsiniz. Alışverişin uğurlu adresi n11.com Android uygulaması ile modadan elektroniğe binlerce Mağazaya ve milyonlarca ürüne anında ulaşın. Üstelik uygulamaya özel kampanya ve indirim fırsatlarıyla…

n11 - Online Alışveriş
n11 - Online Alışveriş
Developer: n11
Price: Free

4- GittiGidiyor
E-Bay tarafından desteklenen firma diğer uygulamalara göre biraz daha farklı diyebiliriz. Bildiğiniz gibi Ebay dünyanın en büyük firmalarından birisidir ve en stabil çalışan sistemidir. GittiGidiyor üzerinden satıl olarak değil teklif usulü olarak da satış işlemi yapabilirsiniz.

GittiGidiyor – Alışveriş Sitesi
GittiGidiyor – Alışveriş Sitesi

5- Morhipo
Özellikle bayan müşterilerin vazgeçilmes uygulamaları arasında yer alan uygulama neredeyse bayanlar için üretilmiş bir sistem diyebiliriz. Morhipo.com adresindeki sezon ürünlerini ve indirimli kampanyaları bu uygulama ile takip edebilirsiniz. Ayakkabıdan çantaya, elbiseden parfüme ihtiyacınız olan ürünler artık cebinizde.

Morhipo
Morhipo
Price: Free

Bu konumuza sizler için alışveriş yaptığınız yada tercih ettiğiniz en iyi alışveriş sitelerine ait android uygulamalarını sıraladık. Tabiki farklı alışveriş siteleride bulunuyor ama genel olarak Google Play üzeriden sıklıkla indirilen ve kullanılan uygulamalar arasında sizler için 5 uygulama seçtik.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments