İphone 7 Plus DFU Mod Nasıl Alınır

331

İphone 7 Plus DFU Mod Nasıl Alınır ?
İphone cihazların son zamanlardaki ilgi ve tüketici patlamaları artık bizim de bu yazıyı yazmamızı kaçınılmaz hale getirdi. Gerek yazılım kurtarma olsun gerek on numara telefonun arada kendinden geçmesi ve hata vermesi olsun, bu durumlardan kurtarabilmek için işte bu DFU mod kullanılmaktadır. Herkesin bildiği işlemler olsa da biz kısaca üzerinden geçelim. Bakalım nasılmış?

İphone DFU Mod ile Sistemi Kapatma

Sistemi kapatma ile ilgili bahsettiğimiz olay sadece cihazı kapatarak yetkiyi bilgisayara aktarma işidir. Şimdi öncelikle her zaman olduğu gibi bilgisayarınızı açıyorsunuz. İtunes programını da açıyorsunuz. Tabi güncelliğine dikkat ediyorsunuz. Milattan önceki bir durumda olmamasına. Bunun yanında bilgisayarın da sesini biraz açabilirsiniz. İşlem bitiminde uyarıcı sesler gelebilir. Ardından iphone cihazınızı bilgisayara başlamanız için ara kabloyu çıkartıyor ve bağlantıyı yapıyorsunuz. Bu arada telefon ana ekran düzeninde bulunuyor. Sonrasında power ve ses kısma tuşlarına aynı anda basıyorsunuz. Ekran karardığında sadece power tuşundan parmağınızı çekiyor ve 3-5 saniye bekliyorsunuz. Bilgisayarınızda işlem ile ilgili ses ve yazı geldiğini fark ediyorsunuz. Burada bilgisayarınızdan işlemleri yapmaya başlıyorsunuz. Sonrasında da çıkıyorsunuz.

İphone DFU Mod Durumundan Nasıl Çıkılır ?
Bilgisayardaki işlemleriniz bittiyse, sanki telefonu açar gibi yine aynı işlemi yapıyorsunuz. Power ve ses kısma tuşlarına yine aynı anda basıyorsunuz. Sizin selamlayan bir elma görürseniz iş bitmiştir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments