GoPro Fusion Özellikleri

191

GoPro Fusion Özellikleri
GoPro ailesinin en yeni üyesi ile tanışın. Diğer serilerine göre adeta bir fark atmış ve önüne geçilemez bir halde ilerliyor. Henüz piyasaya yakın zamanda çıkmasından kaynaklı kayda değer bilgilerin dışında çok detaylı bilgiler paylaşılmazken, kullanıcıları heyecanlandıran önemli gelişmeleri aktarmaya çalışacağız. Gerçekten GoPro Fusion alanında tek olmayı başarabilecek mi? Diğer firmaların kameralarına fark atarak tüm kullanıcıları üzerine çekebilecek mi bundan sonra bekleyip göreceğiz.

GoPro’nun müdürü olan Jess Forey, ürün ile ilgili önemli duyurularda bulundu. Herkesin düşündüğü gibi bu kameralar sadece sanal gerçeklik çekimlerinde kullanılmak üzere üretilmedi. Jess Foley ‘’ Bir daha asla çektiğiniz görüntülerin kadrajından endişe etmeyeceksiniz’’ dedi ve ekledi ‘’ Fusion sayesinde kullanıcılarımız istediği açıdan görüntüleri kayıt altına alabilecek ve videoda geri dönerek bu açıları kendilerine uygun olacak şekilde değiştirebilecekler’’.  GoPro bu özelliğin ismini ‘’OverCapture’’ olarak açıklıyor.

GoPro Fusion kamerası, 5.2 K 30 FPs’de kayıt yapabiliyor. Şu zamana kadar çıkan GoPro ‘nun 6 cihazının hepsinin birleşerek yapabildiği çekimi tek başına yaparak büyük bir avantaj sağlıyor. Kullanıcıların gözünde 360 Fusion olarak geçen bu kamerada, hem önde hem de arkada olmak üzere 2 tane kamera bulunuyor. Bu sayede kamera 360 derece çekim yapabiliyor. Cihazı inceleme fırsatı bulan kişilerin, elde edilen görüntü kalitesini, çok iyi yazılımlara borçlu olduklarını ifade etmekten çekinmiyorlar.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments