GoPro HERO Session Özellikleri

333

GoPro HERO Session Özellikleri
Hayatımız değerli. Yaşadığımız anları aynı zamanda kaydederek ölümsüzleştirmek onlara ayrı bir değer katacaktır. Tam bir aksiyon insanıyım diyorsanız ve yaşadığınız anıları da aynı zamanda kaydedip bunları paylaşmak istiyorsanız GoPro HERO Session tam da size göre. Dışarda görüyoruz motosikletçilerde çoğunlukla kask kameralarıyla her anı, sürüşleri kaydediyorlar. Ya da dağcılarda özellikle kask kameraları ile tırmanışlarını kaydediyor hatta canlı yayın bile yapabiliyorlar. İşte tüm bu heyecanlı dakikaları GoPro HERO Session kamerası ile yapabilirsiniz.

GoPro HERO Session, diğer kameralara nazaran en basit kullanıma sahip bir kameradır. Hem küçük olmasıyla hem de en kolay bağlanabilir ve giydirilebilir seçenekleriyle sizler aksiyon peşindeyken rahatlıkla kullanabileceğiniz kameradır. Küçük olması bir yana diğer kameralara göre %50 hem daha ufak hem de %40 daha hafif boyuttadır. Üzerinizde taşıdığınız kıyafetler ya da kask gibi aksesuarlara kolaylıkla giydirilebilir ya da monte edilebilir bir potansiyeli vardır. Kamera konusunda ise 1080p60 ve 1440p30 video kaydı yapabilmektedir. Daha yumuşak bir video çekimi yapabilmek ve ağır çekimde bu videoları oynatabilmek isterseniz sizin için 720p100 daha uygun olacaktır.

GoPro HERO Session kameranın güzel taraflarından biri de wi-fi özelliği ile telefonunuzdan da komuta edebiliyor olmanızdır. Wi-fi bağlantınız ile ister kumandanı zile isterseniz de mobil cihazınız ile uzaktan komta edebilir video ya da fotoğraf çekebilirsiniz. Her ne kadar toza dayanıklılığı ideal seviyede olmasa da 10 metreye kadar suya dayanıklılığı bulunmaktadır. Artık su altında çekim yapmak hiç bu kadar kolay olmayacak sizin için. Ayrıca kameranın güzel özelliklerinden biri de ortamın ışığına karşı duyarlı olmasıdır. Siz her hangi bir ayar yapmaksızın kameranız ortama göre ışık tutumunu sağlamasına yardımcı olacaktır.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments