AliExpress Üzerinden Alışveriş Yapmak

334

AliExpress Üzerinden Alışveriş Yapmak
Son zamanlarda dünyada en çok kullanılan ve tercih edilen alışveriş sitesi olarak AliExpress sitesi kullanılmaktadır. AliExpress üzerinde bildiğiniz binlerce çin malı ve çin üretimi orijinal ürünler ie satın alma işlemi yapabilir ve birçok üründe ücretsiz kargo imkanından faydalanabilirsiniz. AliExpress üzerinde özellike kalite ürün ve sağlam mağazaya ulaşmak kolay ve işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Bu durumlardan en güzeli ise yola çıkan kargonuzun minimum 10 gün gibi bir sürede kapınıza kadar gelmesi işinizi kolaylaştırmaktadır. Peki AliExpress üzerinden alışveriş güvenli alışveriş nasıl yapılır yada AliExpress üzerinden alışveriş nasıl yapılır onları görelim..

– İlk olarak satın almak istediğiniz ürününüzü seçiniz ve en doğru satıyıca ulaşınız. Kullanıcı için önemli unsurlar ücretsiz kargo, güvenilir mağaza sahibi ve iyi ürün olarak kategorilere ayırabilirsiniz.

AliExpress Alışveriş Yapmak

1- Ücretsiz sevkiyat bölümüne işaret verdiğiniz zaman sizin istediğiniz ürünlerin hangilerinin ücretsiz sevkiyat yani kargo ücreti vermeyeceğiniz gösterir. Genel olarak birçok üründe ücretsiz kargo bulunmaktadır.
2- Diğer bir seçenek ise satıcıdan alınan ürünlere göre satın alan kişilerin verdiği yıldızlar yani olumlu yada olumsuz puanlama diyebiliriz. Tabi yıldızların dışında mağazaya ait yorumlarıda görebilir ve kullanıcıların satın aldığı ürünlerin görüntüleri ile bilgilenebilirsiniz.
3- Siparişlerin kaç tane oldu ve kaç kişinin geri bildirim yaptığını görebiliyorsunuz. Bu durumda da ürünün satılıp satılmadığını da öğrenebilirsiniz.
AliExpress Üyelik İşlemleri
Üyelik işlemleri için birkaç sistem üzerinden bağlanabilir yada sıfırdan üyelik bilgilerinizi doldurarak devam edebilirsiniz.


Facebook yada Google hesabınız üzerinden AliExpress sitesine hızlı bir şekilde üye olabilir ve son olarak adres bilgilerinizi ekleyerek işleminizi bitirebilirsiniz. Burada sizden hızlı bir alışveriş için Kredi Kartınızıda kayıt edelim mi gibi bir ibare çıkabilir. Bu işlem için mutlaka kullandığınız banka üzerinden Sanal Kart oluşturarak işlemize devam edebilirsiniz.

AliExpress üzerinden neleri satın alamazsınız
AliExpress üzerinden her ürünü satın alamayabilirsiniz yada alırsanız vergili ürünler bulunmaktadır. Bunlara örnek olarak Ateşleyici ve kesici ürünler, Sporcu gıdaları, Tütün ürünlerini, Elektronik sigaralar ve çeşitleri vb.. birçok ürünü satın alamazsınız yada vergilendirme işlemine tabi tutulursunuz.
AliExpress Vergi Var mı?
AliExpress €30’ya vergi ödemeden ürün siparişi verebilirsiniz. €30-€1500 arası siparişlerinizde ise yüzde 20 %20 gümrük vergisi ödersiniz.

Satın Aldığımız Ürünlerin Kargolanması Nasıl Oluyor
Yaptığınız alışverişlerin büyük bir bölümü free shipping yani ücretsiz kargo olarak görülmektedir. Siz ödeme olarak bilgilerinizi onayladıktan sonra satıcı kargoya verdiği zaman satıcı ürün için takip numarası yani tracking number oluşturmaktadır. Takip numarası üzerinden ise buradan takip işlemini kontrol edebilir ve sipariş verdiğiniz ürününüzün nerede olduğunu kontrol edebilirsiniz. RC ile başlayan siparişli ürününüzü siteye girerek yazınız ve takip ediniz.
Alışveriş için sormak istediğiniz yada takıldığınız tüm sorularını sitemizde SoruCevap bölümüne giriş yaparak sorularını yöneltebilirsiniz. Cepklinik Soru Cevap

Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AvmSepetim

Bilgilendirme için teşekkürler. E-ticaret işiyle uğraşıyoruz. 30 Bin’den fazla ürünün satışını tek bir domain altında sağlamaktayız. Global sitelerde sistemin nasıl yürüdüğü hakkında net bir bilgi paylaşımı sağlayanlara henüz rastlamadık.

Küresel e-ticaret siteleri Aliexpress veya Alibaba gibi sitelerde mağaza açma ile ilgili belli sorunlar yaşadık. Deneyiminiz var mı?

Konuyla ilgili yardımcı olmanızı rica ederiz.

Entegre olacak domain: https://www. avmsepetim. net