Türk Telekom İnternet Aboneliği

121

Türk Telekom İnternet Aboneliği – Türk Telekom Abone Olma
Ülkemizde en fazla kullanılan ve ağ olarak en yüksek kapsama alanına sahip internet şebekesi Türk Telekom olduğunu söyleyebiliriz. Tabi farklı internet sağlıyıcılarıda bulunmaktadır. Genel olarak altyapı olarak ve kullanım olarak Türk Telekom bir adım daha önce diyebiliriz. Peki evinize yada iş yerinize Türk Telekom internet açtırmak istiyorsanız ve bu işlemi nasıl yapabilirsiniz onu görelim. 

Bu işlem için ilk olarak kimliğiniz yada ehliyetiniz ile size en yakın Türk Telekom bayisine gitmeniz gerekmektedir. Tabi sadece kimlik değil aynı zamanda evinizin tam adresini interneti satın aldığınız bayiye bildirmeniz gerekmektedir. Eğer adresinizin üzerinden ne kadar bir hıza sahip olduğunuzu öğrenmek istiyorsanız alt yapı kontrol yapabilirsiniz. 

 

Buradan giriş yaparak altyapı kontrol yapabilir ve bulunduğunuz adresin hangi sistemi destekleyip desteklemediğiniz öğrenebilir yada internet sorunu varsa çözmeniz için bilgi sahibi olabilirsiniz. Tabi sorun çözümü için internet bağlantısı yaptırdığınız bayi bu konuda size bilgi verecektir. 

Son zamanlarda ise çok fazla internet paketi seçeneği bulunmaktadır. Bu konuda ise Türk Telekom sitesinde geniş bilgi bulunmaktadır. 

Tabi yukarıdaki görsel fiber internet olarak gösterilmektedir. Eğer isterseniz farklı paketleride seçebilir ve diğer paketleride seçebilirsiniz. Hız olarak farklı paketlerde bulunuyor ve ücret olarak artışlar bir hayli yüksek diyebiliriz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments