Acer Swift 7 Teknik Özellikleri

167

Acer Swift 7 Teknik Özellikleri 
Acer, alanında en iyilerinden biri olan bilgisayar markasıdır. Bu marka her geçen gün yeni modellerle kullanıcıların karşısına çıkıp beğenileri toplamayı başarmaktadır. Bu kez de Swift 7 modeliyle kullanıcılarını büyüleyen Acer, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İnce, hafif ve zarif bir tasarıma sahip olması kullanıcıların en çok dikkatini çeken yönü oluyor. Dizüstü bilgisayarlarda aranan özelliklerden biri olan hafif ve kolay taşınabilir olma özelliğini Swift 7’de rahtlıkla gözlemleyebilirsiniz.

Sadece 8.9 mm kalınlığa sahip bir çerçevesiyle kullanıcılarını büyülemeyi başaran model, dokunmatik bir yapıya sahip olsa da 360 derece katlanamamaktadır. İncelik ve zariflik konusunda çok ayrıntıya girmeden biraz özelliklerinden bahsedelim. Bu denli ince bir tasarıma sahip olan bilgisayarda, iki adet Type C bağlantı noktası bulunmaktadır. Ayrıca 3.5 mm’lik kulaklık girişi de unutulmayan cihazda, 4G LTE desteği bulunmaktadır. 4G LTE’nin bulunması ise wifi olmasa bile internete bağlanma imkânını kullanıcılara sunabiliyor. Şarj adaptörü ise çok küçük olmasa da oldukça küçük bir tasarıma sahip.

14 inçlik parlak bir ekranla kullanıcıya sunulan model, 1920×1080 piksel çözünürlük bulunduruyor. Intel Core I7 7Y75 işlemci ile sunulan modelde, 8 GB ram sayesinde mükemmel performanslar alınabilmekte. İşlemci düşük batarya kullanımı ve süreklilik özellikleri göz önünde bulundurularak tercih edilmiş gibi duruyor. Geniş bir batarya kapasitesine sahip olması nedeniyle 7 saate kadar şarj sorunu çıkarmayan cihazda, uzun süre kullanım sağlayabilmek de mümkün oluyor. Bu şarj sorunun ortadan kalkması ise 4580 mah kapasiteli batarya yardımıyla oluyor.

Windows 10 Home işletim sistemiyle birlikte kullanıcılara sunulan cihazda 256 GB SSD diske yer verildiğini de hatırlatalım. SSD diske yer verilmesi ise birçok işlemi kolaylaştırmış ve hızlandırmış gibi görünüyor. Intel HD Graphic 615 ekran kartına yer veren sistem, bir laptop için sunulabilecek en iyi deneyimi kullanıcılarına sunabilmeyi amaçlıyor. 1,2 kg ağırlığı sayesinde gidilen her yere rahatlıkla götürülebilen laptop, oldukça kolay ve rahat bir arayüze de sahiptir.

Acer tarafından tasarlanmış olan Swift 7 modeli gerek tasarımı, gerekse özellikleriyle kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başardı.  

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments