Samsung Galaxy C7 2017 Ortaya Çıktı

190

Samsung Galaxy C7 2017 Ortaya Çıktı
Samsung firması özellikle son zamanlarda amiral gemisi olarak istediğine ulaşamasada J ve C serisi modelleri ile kullanıcılarının beğenisini kazandı diyebiliriz. Son olarak ise C7 serisi olarak yüksek performanslı cihazdan sonra Galaxy C7 2017 modeli olarak yeni cihazla karşımıza geliyor. Peki bu modelin özellikleri nelerdir ve diğer Galaxy C7 modeli arasında farkları nelerdir onları görelim..

Kamera Özellikleri

Diğer modele göre Galaxy C7 modeli kamera konusunda biraz daha iyi görülüyor Dual 13 MP (f/1.7, autofocus) + 5 MP, f/1.9, LED flash gibi güzel bir kamera sahi olan cihazda 16 MP, f/1.9 değerlere sahip ön kamera bulunuyor. Diğer bir durum ise arka kamera olarak 5 MP, f/1.9 bir kameraya sahip yani çift kameraya sahip bir yeni C7 karşımıza geliyor.Aynı zamanda bu kamera sayesinde 1080p@30fps çözünürlüğe sahip video özelliği bulunuyor.

İşlemci ve Depolama Özellikleri

Tam olarak kesin bir bilgi olmasada görülen işlemci olarak Octa-core (4×2.4 GHz & 4×1.7 GHz) kullanacağı görülüyor. Genel olarak ise kullandığı yani bir önceki modelde bulunan işlemciye göre daha iyi bir işlemciye sahip olacak. GPU olarak ise bilgi bulunmuyor. Ram ve depolama olarak ise 4 GB gibi güçlü bir ram ve 32 GB hafızaya sahip.. Aslında burada kötü yani ülkemiz için kötü bir durum depolama olarak 32 GB cihazlar genelde ülkemiz haricindeki ülkelerde görülmesi diyebiliriz.

Bağlantı Özellikleri

Cihazda standart olarak diğer bağlantılar mevcut yani Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, ve şarj ve data aktarımı olarak ise microUSB 2.0 bulunuyor. Aynı zamanda cihazda bir önceki modeldeki gibi FM Radyo bulunuyor.

Batarya Özellikleri

Kesin bir bilgi olmasada internet üzerinde bilgilerde 3000 mAh bir batarya ile çıkacağı görülüyor. Bir önceki bataryaya göre 300 mAh daha düşük olarak karşımıza geliyor. Tabi bu durum biraz can sıkabilir. Önemli olan bildiğiniz gibi ne kadar uzun süreli kullanırsak bizim için o kadar iyidir..

İşletim Sistemi Özellikleri

Bildiğiniz gibi Android 6.0’dan sonra Android 7.1 (Nougat) güncellemesi geldi. Yeni cihazlar üzerinde artık Android 7.1 (Nougat) güncellemesini göreceğiz ve Galaxy C7 2017 modelinde de Android 7.1 (Nougat) yüklü gelecek. Büyük ihtimal ile Android 8.0 Oreo güncellemesinide alacak gibi görünüyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments