Casper VIA G1 Plus Teknik Özellikleri ve Fiyatı

753

Casper son zamanlarda uygun fiyatlarda ve performans olarak yeni cihazlar çıkarmaya devam ediyor. Bu cihazlardan en yenisi olarak ise Casper VIA G1 Plus modelini tanıttı. Özellikleri ve fiyatı bakımından diğer markaların birçok cihazınız geride bırakabilir diyebiliriz. Aslında Casper’in bu modelini tam olarak bir telefon olarak değil yeni nesil akıllı telefon kelimesi yerine geçen Phablet olarak tanımlayabiliriz. Phablet olarak tanımlanmasının nedeni ise ekran boyutunun büyük olması diyebiliriz. Bizde sizler için Casper VIA G1 Plus modelini incelemeye aldık.

Ekran Özellikleri
Phablet bir model olduğu için haliyle büyük bir ekran olan 5.99 İnç ebatında bir ekrana sahip. IPS LCD ve 269 PPI pixel yoğunluğuna sahip ekranda ise biraz düşük gelebilir ve görüntüler hoşunuza gitmeyebilir. Çözünürlük olarak ise 720×1440 (HD+) Pixel Casper VIA G1 Plus çözünürlüğüne sahip cihazda aynı zaman Eğimli Ekran (2.5D), Multi Touch, Multi Touch (5 nokta) özellikleride bulunuyor.

Kamera Özellikleri

Casper VIA G1 Plus modeli kamera olarak zengin bir özelliğe sahip ve selfie çekenler için daha iyi imkanlar sunuyor. Casper VIA G1 Plus modelinde ön kamera olarak 16 MP, arka kamera olarak ise 13 MP kamera çözünürlüğüne sahip.. Video çekme özelliği ise arka kamerada 1080p Full HD ön kamera ise 1080p video çekme çözünürlüğüne sahip. Özellike son zamanlarda birçok akıllı telefonlarda gördüğümüz Portre Modu da Casper VIA G1 Plus modelinde mevcut.

Batarya Özellikleri

Casper VIA G1 Plus modelinde ebatlarına göre düşük bir batarya var diyebiliriz. Casper VIA G1 Plus modelinin kullandığı batarya ise 3000 mAh gücünde.. Bu tarz cihazlar için 3000 mAh çok küçük kalabilir. 3000 mAh gücündeki bataryayı şarj edebilmek için standart olarak micro usb sistemi kullanılıyor yani şarj aleti sıkıntısı yaşamayacaksınız diyebiliriz.

İşlemci ve Depolama Özellikleri

Casper VIA G1 Plus modelinde birçok modelde görebileceğiniz Qualcomm Snapdragon 425 MSM8917, Quad-core 1.4 GHz ARM Cortex-A53 işlemci ve chipset bulunuyor. Ekran işlemcisi ve frekansı olarak ise Adreno 308 ve 500 Mhz hızındadır. 32 GB dahili depolama alanı bulunan cihaz 3GB Ram belleği bulunuyor. Aynı zamanda 128 GB harici depolama yapabileceğiniz bir SD Kart yuvası bulunuyor.

İşletim Sistemi Özelliği

Casper VIA G1 Plus modeli üzerinde yüklü olarak Android son sürümü olan Android 7.1.2 (Nougat) işletim sistemi ile beraber geliyor. Android 7.1.2 (Nougat) olması şarj süresi olarak daha iyi bir performans almanızı sağlayacaktır.

Diğer Özellikleri

Casper VIA G1 Plus modelinde arka kapakta bulunan parmak izi okuyucusu bulunuyor. Bildiğiniz gibi son zamanlarda çıkar birçok cihazda parmak izi okuyucu bulunmaktadır. Cihazın Sar Değeri Baş olarak 0.196 W/kg (10g), Vücut olarak ise bu değer 1.260 W/kg (10g) olarak belirtiliyor. Bağlantı olarak ise 4.5 G bağlantı desteğide bulunuyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments