Samsung Galaxy J7 Prime İnternet Ayarları

4567

Samsung Galaxy J7 Prime İnternet Ayarları
Yeni Galaxy J7 Prime, Samsung’un 8 çekirdekli Exynos 7870 yongasını kullanılıyor. Telefonun 2 GB RAM’e sahip versiyonunda 16 GB depolama alanı kullanılırken, 3 GB RAM’e sahip versiyonunda ise 32 GB depolama alanı yer alıyor. Micro SD hafıza kartı yuvası olduğunu da belirtelim.
13 MP (f/1.9) arka kamera ve 8 MP (f/1.9) ön kameraya sahip olan cihazda 5.5 inç büyüklükte 1080p (1920 x 1080 piksel) çözünürlük sunan AMOLED ekran yer alıyor. Ayrıca telefonda parmak izi okuyucu sensör olduğunu da belirtelim.
Tüm bu donanım 3300 mAh kapasiteli bir batarya ile çalışıyor. Pil gövdeden ayrılmıyor. Telefonda üst düzey bir telefon izlenimi uyandıran metal gövde bulunuyor. Standart Galaxy J7 modeli plastik gövdeye sahipti. Galaxy J7 Prime 151.1 x 74.9 x 8.1 mm ölçülerinde.

Cihazın internet bağlanabilmesi için ilk olarak gsm operatörüne göre değişmektedir onu bilmeliyiz.Yani yapacağımız APN ayarları gsm operatörüne göre ayarlanmaktadır.

Ayarlar > Kablosuz İnternet ve Ağ Ayarları > Mobil Ağlar > Erişin Noktası Adları alanına kadar ilerliyoruz. Muhtemelen sizin telefonunuzda bu alan boş olacaktır aşağıdaki operatörler için aynı işlemleri uyguluyoruz.

android_apn_ayarlari

Turkcell APN Ayarları
İsim=”Turkcell internet”
APN=”internet”

Vodafone APN Ayarları
İsim=”Vodafone internet”
APN=”internet”
Kullanıcı=”vodafone”

AVEA APN Ayarları
İsim=”Avea internet”
APN=”internet”

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments