Vestel V TAB 7 Lite 2 Format Atma

5201

Vestel V TAB 7 Lite 2 Format Atma
Android işletim sistemine sahip olduğu için genel olarak Android cihazların sıfırlama, format atma işlemleri genel olarak aynı yöntemle yapılmaktadır. Konumuzda anlatmak istediğimiz Vestel V TAB 7 Lite 2 tablet modelinde format atma yöntemini anlatmak istiyoruz. Özellikleri olarak yüksek olmayan bir tablet olan Vestel V TAB 7 Lite 2 modeli yazılımsal olarak karşılaştığınız problemleri çözmek için format atmanız gerekmektedir. Genel olarak ise Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda ve tabletlerde yazılımsal problemler çok fazla görülmektedir.. Peki Vestel V TAB 7 Lite 2 modeline format nasıl atılır görelim..

Not : Vestel V TAB 7 Lite 2 ve benzeri format atma yöntemleri tarafımızca daha önceden denenmiş olmakla beraber yapacağınız işlemden sonra doğabilecek hatalardan sitemiz sorumlu değildir. Lütfen dikkatli ve doğru bir şekilde yapmanızı rica ederiz.
Vestel V TAB 7 Lite 2 modelinizi 2 farklı yöntem ile format atabilir ve sıfırlayabilirsiniz. Bu işlemlerden sonra Vestel V TAB 7 Lite 2 tabletinizde tüm bilgilerinizi silenecektir. Eğer mümkünse tabletinizde bulunan bilgilerinizi mutlaka yedekleyiniz.

Vestel V TAB 7 Lite 2 Format Atma

1- Vestel V TAB 7 Lite 2 ayarlar bölümünden sıfırlamak için Menü — Ayarlar — Yedekleme ve Sıfırla şeklinde giriş yaparak sıfırlama yapabilirsiniz. Bu ayarlardan sonra dediğimiz gibi cihaz içerisinde bulunan tüm bilgileriniz silinecektir.
2- Diğer yöntem ise hatalı olarak ekran şifresi giriş yaptıysanız yada cihazınız çöktüyse bu işlemi uygulayabilirsiniz.
– Tabletinizi ilk olarak kapatınız
– Geri tuşuna basılı tutarak cihazı açma kapatma tuşu olan ON-OFF tuşuna basınız. Ekrana Vestel yazısı geldiğinde güç tuşunu bırakınız ve Geri tuşuna basmaya devam ediniz.
– Ekrana kısa süre sonra Recovery Mode gelecektir. Bu ekrana geldiğiniz zaman dokunmatik ekran çalışmaz ve sadece tuşlar ile işlem yapabilirsiniz.

– Gelen ekrandan ise wipe data factory reset ve güç tuşu ile onaylayınız. Daha sonra ise yes delete all user data dedikten sonra tekrar güç tuşu ile onaylayınız..
– Son işlem olarak ise reboot system now bölümüne gelerek cihazı yeniden başlatınız.

Subscribe
Bildir
guest

2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Nurhax

Vestel V-tab7 Lite2 için :
1. Aşama : Arkadşlar eğer tablet açılıyor ve şifresini bilmiyorsanız;
Tabletin kapatma tuşuna basın, ekranda çıkan kapat seçeneğine uzun basılı tutun , güvenli mod yazısıyla karşılaşınca tamam a basın tabletiniz kapansın.
2. Aşama : Geri + Açma tuşuna basın , Vestel yazısı çıkınca açma tuşundan elinizi çekin geri tuşu basılı kalsın. 30-40 saniye sonra sonra Recovery Mode gelecektir. Bu ekrana geldiğiniz zaman dokunmatik ekran çalışmaz ve sadece tuşlar ile işlem yapabilirsiniz.

fhgdfdff

teşekkürler