Android için Radyo Uygulamaları

233

Android için Radyo Uygulamaları – Android Radyo Uygulamaları
Müzik denilince akla neler gelir bilinmez ama insanın ruh halini en hızlı ve kesin olarak etkileyebilecek yollardan bir tanesi olduğu kesindir. Güne hızlı başlamak istiyorsanız, Yalnız ve ya biraz rahatlamak istiyorsanız, çok stresli bir gün geçiriyorsanız telefonunuzdan müzik uygulamalarını açarak hemen güncel modunuzu değiştirebilirsiniz. Sizi farklı bi boyuta taşıyabilir ve apayrı bir ruh haline girebilirsiniz. Türkiye’nin en çok tercih edilen uygulamaları arasında size en cazip gelen bir tanesini indirerek hayatınıza bir farklılık katabilirsiniz. Yolculuk yaparken size arkadaş olabilir. Farklı yayın akışlarındaki programlar ile yüzünüzü güldürebilirsiniz. Eğlenceli talk show programlarını dinleyebilir ve böylece o gününüzü daha iyi değerlendirmiş olabilirsiniz. Biraz daha çok kahkaha atmak fena olmaz.

Radyo Kulesi – Tüm Radyolar

Bütün hayatınız müzik ile anlam kazanıyorsa ve ritminizi bu şekilde sağlıyorsanız bu uygulamayı yanınızdan hiç eksik etmemelisiniz. Her ruh haline göre kanal bulabileceğiniz yüzlerce radyo istasyonu bulunmaktadır. Genel radyo kategorisinden beğeneceğiniz radyo istasyonlarını favorilerim kısmına kayıt edebilirsiniz. Bu şekilde uygulamada sevdiğiniz kanalları her an dinleyebilirsiniz. Nostaljik takılırım derseniz 80’lerin ya da 90’ların müziklerini dinleyebilirsiniz. Ruh halinize göre slow müzik ya da hareketli pop müzik dinleyebilirsiniz. Yanında Türk sanat müziği seçenekleri de bulunmaktadır. Spor ile ilgiliyim derseniz de ayrıca uygulamadan faydalanabilirsiniz. Son olarak burada alarm kurabilme imkanınız bulunmaktadır. Yani sevdiğiniz programlar var ise onların başlangıç zamanlarına göre alarm kurabilir ve programları kaçırmadan dinleyebilirsiniz.

Radyo Kulesi: Türkische Radios
Radyo Kulesi: Türkische Radios

Karnaval Radyo

Türkiye’nin en çok dinlenen istasyonlarından biridir. Her türlü kulağa hitap eden radyo kanalları bulunmaktadır. Uygulama içerisinde ister üyelik kullanabilirsiniz isterseniz de özgür olarak kullanabilirsiniz. Üyelik kullanırsanız eğer karnaval üyelerine özel olan radyoları dinleyebilirsiniz. Sevdiğiniz müzikleri favoriler kısmına ekleyebilirsiniz. Böylece kaybolmadan her zaman dinleyebilirsiniz. Ayrıca şarkı sözleri özelliği de bulunmaktadır. Bu sayede o çalarken siz de sözleriyle eşlik edebilirsiniz. İnternet hızınıza göre gelen ses kalitesini ayarlayabilirsiniz. Düşük ya da yüksek ses kalitesi ile kesintisiz müzik keyfini yaşayabilirsiniz. Çalan şarkının önündeki ya da arkasındaki müziği görebilir ve bu şekilde geçişler yapabilirsiniz. Uygulamada yer alan uyku modu ile de istediğiniz bir zaman yayını durdurabilirsiniz.

SlowTürk Radyo

Slow Türk uygulaması ile aşk şarkılarına doyamayacaksınız. Günün her saati yayınlanan programları ile hiç boş durmayan her zaman dinleyenlerine aktif bir yayın sunmaktadır. Aşk şarkılarını seviyorsanız ve günün her saati doyamadan dinlerim diyorsanız bu uygulama tam size göre olacaktır. Bulunduğunuz yer ya da farklı illerdeki frekanslara bağlanarak müzik keyfini genişletebilirsiniz. Uygulama içerisinde haftanın her günü kesintisiz program akışı bulunmaktadır. Bu programlara yine uygulama içerisindeki yayın akışı bölümünden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Google play kullanıcıları tarafından da oldukça beğenilen uygulamanın, yine kullanıcılar tarafından indirilme sayısı 1 milyona yakındır. Android 4.1 ve üzeri sürümlerde gayet başarılı bir şekilde kullanabilirsiniz. Son olarak uygulama içerisinde reklam mevcuttur.

Joy FM

Joy Fm, oldukça ismi bilinen ve duyulan radyo kanallarından bir tanesidir. Ancak çok ta revaçta olan bir uygulama değildir. Google play’de indirme sayısı 10 bin ile 50 bin arasındadır. Günün her saati size ayrılan radyo kanalları listesinden seçeceğiniz bir kanal ile müzik dinleyebilirsiniz. Kesintisiz ve aktif olan bu uygulama ile günlük hayatınıza ritim katabilirsiniz. Uygulama sosyal paylaşım sitelerini desteklemektedir. Herhangi bir beğendiğiniz kanal ya da müzik olursa hemen bunu sevdiğiniz diğer arkaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Uygulamada reklam bulunmaktadır. Telefonunuz 4.1 ve üzeri android sürüme sahipse uygulamayı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Belli aralıklarla uygulamanın güncellemeleri yapılmakta ve gerektiğinde yeni eklentiler gelerek sizlerin aktif kullanıcı olmanızı sağlamaktadır.

Joy FM Real
Joy FM Real
Price: Free
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments