Vestel V TAB 7020A Format Atmak ve Sıfırlamak

7976

Vestel V TAB 7020A Format Atma
Android işletim sistemine sahip olduğu için genel olarak Android cihazların sıfırlama, format atma işlemleri genel olarak aynı yöntemle yapılmaktadır. Konumuzda anlatmak istediğimiz Vestel V TAB 7020A tablet modelinde format atma yöntemini anlatmak istiyoruz. Özellikleri olarak yüksek olmayan bir tablet olan Vestel V TAB 7020A modeli yazılımsal olarak karşılaştığınız problemleri çözmek için format atmanız gerekmektedir. Genel olarak ise Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda ve tabletlerde yazılımsal problemler çok fazla görülmektedir.. Peki Vestel V TAB 7020A modeline format nasıl atılır görelim..

Not : Vestel V TAB 7020A ve benzeri format atma yöntemleri tarafımızca daha önceden denenmiş olmakla beraber yapacağınız işlemden sonra doğabilecek hatalardan sitemiz sorumlu değildir. Lütfen dikkatli ve doğru bir şekilde yapmanızı rica ederiz.
Vestel V TAB 7020A modelinizi 2 farklı yöntem ile format atabilir ve sıfırlayabilirsiniz. Bu işlemlerden sonra Vestel V TAB 7020A tabletinizde tüm bilgilerinizi silenecektir. Eğer mümkünse tabletinizde bulunan bilgilerinizi mutlaka yedekleyiniz.

Vestel V TAB 7020A Format Atma

1- Vestel V TAB 7020A ayarlar bölümünden sıfırlamak için Menü — Ayarlar — Yedekleme ve Sıfırla şeklinde giriş yaparak sıfırlama yapabilirsiniz. Bu ayarlardan sonra dediğimiz gibi cihaz içerisinde bulunan tüm bilgileriniz silinecektir.
2- Diğer yöntem ise hatalı olarak ekran şifresi giriş yaptıysanız yada cihazınız çöktüyse bu işlemi uygulayabilirsiniz.
– Tabletinizi ilk olarak kapatınız
– Geri tuşuna basılı tutarak cihazı açma kapatma tuşu olan ON-OFF tuşuna basınız. Ekrana Vestel yazısı geldiğinde güç tuşunu bırakınız ve Geri tuşuna basmaya devam ediniz.
– Ekrana kısa süre sonra Recovery Mode gelecektir. Bu ekrana geldiğiniz zaman dokunmatik ekran çalışmaz ve sadece tuşlar ile işlem yapabilirsiniz.

– Gelen ekrandan ise wipe data factory reset ve güç tuşu ile onaylayınız. Daha sonra ise yes delete all user data dedikten sonra tekrar güç tuşu ile onaylayınız..
– Son işlem olarak ise reboot system now bölümüne gelerek cihazı yeniden başlatınız.

Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
teknikk1

Bu modelde geri tuşu yok..Format atmak içinTablet kapalı konumdayken + ses yükseltme tuşuna basili tutup güç tuşuna basiyoruz. Gelen menuden sonra recovery menusune girmek için – ses tuşuna basiyoruz..sonra recovery menusu geliyor…ordan gerekli silme reset işlemini yaptiktan tableti yeniden baslatiyoruz..