Instagram Önerilenler Nasıl Silinir

1519

Instagram Nedir
Instagram, hayatın anlarını yakalayıp paylaşmanın basit bir yoludur. Neler yaptıklarını görmek için arkadaşlarınızı ve akrabalarınızı takip edin ve tüm dünyadan sevdiğiniz şeyleri paylaşan hesaplar keşfedin. 500 milyonu aşkın kişiden oluşan topluluğa katılıp, gününüzün önemli veya önemsiz istediğiniz tüm anlarını paylaşarak kendinizi ifade edin.
Instagram’ı kullanarak:
– Profilinizde tutmak istediğiniz fotoğrafları ve videoları paylaşabilirsiniz. Bunları filtreler ve yaratıcı araçlarla düzenleyebilir ve birden fazla klibi tek bir videoda birleştirebilirsiniz.
– Hikayenizde birden fazla (istediğiniz kadar!) fotoğraf ve video paylaşabilirsiniz. Yazı ve çizim araçlarıyla bunlara canlılık katabilirsiniz. 24 saat sonra kaybolurlar ve profilinizde ya da akışta gözükmezler.

Instagram
Instagram
Developer: Instagram
Price: Free

Instagram üzerinden bazı sorunlar yaşabilirsiniz. Özellike yapılan son güncelleme özellikleri ile ilişki hayatınızda bile sorun yaşatabilir duruma geldi. Instagram üzerinden sonra yapılan güncellemede Instagram Önerilen Kişiler bölümü oldu. Bu bölümde arama yapmasanızda yada Facebook vb. diğer sosyal ortamlarda kişileri karşınıza getirerek Instagram Önerlen Bölüm olarak göstermektedir. Peki Instagram Önerilen Kişiler nasıl silinir yada temizlenir onu görelim..

Instagram Önerilenleri Silme – Instagram Önerilenleri Temizleme

1- İlk olarak Instagram’a giriş yapınız ve daha sonra arama kişiler bölümüne geliniz. Buradan karşınıza istemediğiniz kişiler yada sayfalar gelebilir.

2- Daha sonra ise Önerilenler bölümünden kaldırmak istediğiniz kişinin üzerine basılı tutunuz ve diğer bölüm olan Gizle bölümünü göreceksiniz.

Buradan sonra Gizle dedikten sonra istemediğiniz kişi gidecektir ama tamamen silinmeyecektir. Uygulamayı bir dahaki sefer açtığınızda ise farklı bir kişi yada sayfa önerecektir. Tam olarak bir çözüm olmasada istemediğiniz kişi ve sayfalardan kurtulmuş olacaksınız.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments