Facebook Arama Geçmişini Silme

213

Facebook İndir
Facebook ilk zamanlarında öğrenci ve genç kesimden insanların dikkatini çekmiş olsa da artık yediden yetmişe pek çok kullanıcının içerisinde yer aldığı çevrimiçi büyük bir mecraya dönüştü. Özel hayatı için kullananlardan tutun da iş dünyası için Facebook’un nimetlerini kullananlara kadar çok çeşitli amaçlara hizmet ediyor.

Facebook için yüzlerce sayfa yazı yazılabilir ancak bu web uygulamasının en temel işlevlerini kolay bir şekilde anlamak ve hala Facebook’ta yer almıyorsanız kararınızı vermek için ufak bir liste hazırladım. İşte Facebook’ta yapabilecekleriniz:

– Fotoğraflarınızı dostlarınızla paylaşabilirsiniz
– Anlık mesajlaşmalarınız için kullanabilirsiniz
– İlgi duyduğunuz konularla ilgili güncellemeleri takip edebilirsiniz
– Mevcut arkadaşlarınızla bağlantınızı koruyabilir veya eski arkadaşlarınızı bulabilirsiniz

Facebook
Facebook
Price: Free

Facebook Arama Geçmişini Silme – Facebook Geçmişini Silme
Facebook üzerinde birçok özellik bulunmaktadır. Bu işlemlerden bazıları işimize çok yaramaktadır ama bazıları ise fazlasıyla canımızı sıkmaktadır. Bu özelliklerden biriside kişi yada sayfa araması yaptığımız arama geçmişi özelliğidir. Bildiğiniz gibi daha önceden Google arama geçmişini temizlemek için uğraşırdık ve farklı yöntemler ile silme işlemini öğrenmiştik.
Şimdi ise Facebook üzerinde yapmak istediğiniz aramaları kayıt eden Facebook üzerinden kayıt edilen aramların nasıl silindiğini göreceğiz.

Son olarak açtığımız sayfanın sağ üst bölümünde yer alan “Arama Kayıtlarını Sil” seçeneğine tıklıyor ve açılan pencerede tekrar “Arama Kayıtlarını Sil” butonuna tıklıyoruz. Eğer her şeyi tam olarak yaptıysanız arama kayıtlarınız silinmiş demektir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments