Samsung Galaxy J7 Prime 2 Teknik Özellikleri

548

Samsung Galaxy J7 Prime 2 Özellikleri – J7 Prime 2 Özellikleri
Samsung firması biraz geçde olsa artık 32 Gb cihazları piyasaya sürmeye ve en çok satış rakamlarını yakaladığı modeli için Samsung Galaxy J7 Prime 2 cihazını duyurdu. İlerleyen günlerde ülkemizde de satışa çıkacak olan modelin özellikleride kullanıcılar ile paylaşıldı. SM-G611F ürün koduyla çıkan ürün çok satan J7 modelinde olduğu gibi 16 GB olarak değil 32 GB olarak karşımıza geldi. Yani güncelleme sorunları biraz olsun ortadan kalkıyor ve 8 ve 16 GB olan modellere elveda diyebiliriz. Aslında bu durum biraz daha önceden alınması gereken bir karardı ama biraz gecikti diyebiliriz.

Genel olarak Galaxy J7 Prime ve Galaxy J7 Prime 2 modelinde çok farklı bir durum bulunmuyor yani cihazın tüm özellikleri Galaxy J7 Prime ile aynı ve görünüm olarak da aynı cihaz diyebiliriz. Cihazda tek farklı durum ise 32 GB olarak piyasaya çıkması olacak yani güncelleme sorunu yaşamayacaksınız.

Ekran özellikleri olarak 5.5 inç büyük bir ekranı var ve kullanıcıların en çok istediği durumlardan birisidir. Büyük ekranlı cihazların kullanımı daha rahat ve kullanışlı görülüyor ve Corning Gorilla Glass 4 ile karşımıza geliyor. 1080×1920 (FHD) Pixel çözünürlüğe sahip cihazda diğer bir fark ise Ekran Teknolojisi.. J7 Prime modelinde TFT LCD olarak bir ekran kullanıyordu. J7 Prime 2 modelinde ise bu durum biraz daha farklı ve PLS TFT olarak bir ekran kullanıyor.

Yazılım Özellikleri

Bildiğiniz gibi J7 Prime modelinde yazılım olarak herkes güncelleme gelecek mi gelmeyecek mi gibi sorunlar yaşadı ama geçde olsa güncelleme aldı. Galaxy J7 Prime 2 modelinde Android 7.0 (Nougat) ile karşımıza geldi. Büyük ihtimalde yeni cihaz olduğu için planlanan Android Oreo güncelleme arasında yer alacaktır. Android 7.0 olarak ise kullanıcı arayüzü olarak Samsung Experience 8.1 ile karşımıza gelecek..

İşlemci Özellikleri

Yonga seti olarak aynı sistem ile geliyor yani Samsung Exynos 7 Octa 7870 ve Octa-Core 1.6 GHz ARM Cortex-A53 1.6 8 çekirdekli işlemcisi olacak. İşlemci mimarisi olarak ARMv8-A (64-bit) olan işlemcide Mali-T830 MP1 700 mhz Grafik İşlemcisi (GPU) ile piyasaya çıkacak..

Kamera Özellikleri

Diğer benzer özelliklere sahip olan durum ise kamera özellikleri 13 MP olan arka kamera aynı zaman 1080p (Full HD) ve 30 fps video çekme özelliğine sahip.. Burada tek fark ise ön kamera özelliği yani Galaxy J7 Prime 2 modelinde ön kamera olarak 13 MP bir kamera eklendi.. J7 Prime olan modelde bu 8 MP olarak eklenmiş..

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments