Instagram Hesabı Silme

364

Instagram Hesabı Silme – Instagram Hesabı Kapatma
Son zamanlarda en çok kullanılan Sosyal medya uygulamlarından biriside kullandığınız ve bildiğiniz gibi Instagram uygulamasıdır. Instagram uygulaması özellikle Facebook tarafından satın alınmasından sonra büyük değişimler oldu ve birçok özellik kısa süre sonra uygulamaya dahil edildi. Instagram üzerinde ne kadar çok kullanan varsa kapatmak isteyende olacaktır. Bu yazımızda sizler için “İnstagram Hesap Kapatma, İnstagram Hesap Silme, İnstagram Hesabını Tamamen Silme, İnstagram Hesabını Kalıcı Olarak Silme” konuları ile ilgili kısa bir şekilde bilgi vereceğiz.

Bu işlem sonucunda yani instagram hesabı silme işleminden sonra Hesabınızı sildiğinizde, profiliniz, fotoğraflarınız, videolarınız, yorumlarınız, beğenileriniz ve takipçileriniz kalıcı olarak silinir. Burada tüm bilgileriniz kalıcı olarak silinecektir ve aynı kullanıcı adı ile kayıt olamazsanız.

Instagram Hesap Silme – Instagram Hesap Kapatma:https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/
Yukarıda verdiğimiz linki tıklayınız ve hesabınıza kullanıcı ve şifrenizi yazarak giriş yapınız. Buradan karşınıza gelen seçenekelerden kendinize ait bir sebep seçebilirsiniz.

Son işlem olarak ise “Devam etmek için lütfen şifreni tekrar gir” kısmına şifreni yazdıktan sonra “Hesabımı Kalıcı Olarak Sil” demeniz gerekmektedir. Bu işlem sonunda Instagram hesabınız tamamen silinmiş olacaktır.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments