WhatsApp Web Nasıl Kullanılır?

171

WhatsApp Web Nedir
Dünyanın en büyük ve en çok anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp aynı zamanda ülkemizde de en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olarak görülüyor. WhatsApp uygulamasını hem bilgisayarınızdan hemde akıllı cihazlarınızdan kullanabilir ve internet üzerinden istediğiniz gibi mesaj,video ve resim gönderebilirsiniz.

WhatsApp Web kullanmanız için gerekli olanlar internet ve internet tarayıcısıdır. Yani bilgisayar üzerinden kullanmak için Web tabanlı olduğu için istediğiniz internet tarayıcısı üzerinden WhatsApp Web çalıştırılabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu sayede tüm ve gönderdiğiniz ve mesajları,iletileri anında istediğiniz gibi akıllı telefonunuzdan yada bilgisayarınızdan görebilirsiniz.

Bu işlemi yapabilmeniz için yani WhatsApp Web kullanabilmeniz için ilk olarak akıllı bir telefona ihtiyacınız olacaktır. Eğer WhatsApp uygulamanız güncel değilse işletim sisteminize göre WhatsApp uygulamanız mutlaka güncelleyiniz.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Developer: WhatsApp LLC
Price: Free
‎WhatsApp Messenger
‎WhatsApp Messenger
Developer: WhatsApp Inc.
Price: Free

1- Bilgisayarınızdan internet tarayıcınızı açınız ( Google Chrome, İnternet Explorer, Mozilla firefox ) ve web.whatsapp.com adresine gidin.

2- Telefonunuzdan WhatsApp uygulamasını açın. ve QR kod bölümü için ayarlar bölümüne giriniz. Buradan Whatsapp Web bölümünü göreceksiniz.
iOS için; Ayarlar >> WhatsApp Web’e gidin.
Android için; Sohbetler >> Menü >>WhatsApp Web’e gidin.
Nokia S60 için; Menü >> WhatsApp Web’e gidin.
Windows Phone için; Menü >> WhatsApp Web’e gidin.
BlackBerry için; Ekranı yukarıdan aşağıya çekin >> WhatsApp Web’e gidin

WhatsApp’ın internet sayfasını açtıktan sonra telefonunuzdan tekrar WhatsApp uygulamasını açın. WhatsApp>>Ayarlar bölümüne giderek WhatsApp Web seçeneğine dokunun.

Özellikle Ofis çalışanları için bu yeni özellik gerçekten kullanışlı olabilir ve işlerinizi daha hızlı yapabilirsiniz. WhatsApp Web dışında bu sistemi aynı şekilde bilgisayar üzerinden program indirip kullanmaya devam edebilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments