Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?

14

Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır
Son zamanlarda en popüler online yer bildirimi yapmak için kullanılan uygulama Swarm hesabınızı birkaç işlem ile kolayca silebilirsiniz. Swarm uygulamasında hesabınızı dondurma seçeneği bulunmuyor ve sadece silme durumu aktif durumda yani silmekten başka çareniz bulunmuyor. Bu yazımızda sizler için Swarm hesabı nasıl silinir yada Swarm hesabı nasıl kapatılı onu anlatmak istiyoruz.

Swarm
Swarm
Developer: Foursquare
Price: Free

Foursquare Swarm: Check-in App
Foursquare Swarm: Check-in App
Developer:
Price: Free

Not : Konumuza başlamadan önce şunu hatırlamak istiyoruz. Swarm hesap silme işlemini yapmak istiyorsanız bu işlemi akıllı telefonunuzdan yapamıyorsunuz yani web üzerinden bilgisayar kullanarak Swarm hesap silme işlemini yapabilirsiniz. Akıllı telefonlarda yada tabletlerde Swarm hesap silme maalesef bulunmuyor.

Swarm hesap silme nasıl yapılır?
Yukarıda analttığımız gibi Swarm hesabınızı silmeniz için mutlaka bilgisayar ortamında bu işlemi yapmanız gerekmektedir. Akıllı telefonlarınız üzerinden Swarm hesap silme işlemini yapamazsınız.

– Bilgisayarınızdan internet tarayıcınızı açınız ve Foursquare adresine giriş yapın.

– Daha sonra ise Buradan hesap silme sayfasına ulaşınız.

– Girdiğiniz adresden Swarm hesap bilgileriniz ile girişinizi yapınız.

– Giriş işlemini yaptıktan sonra açılan sayfadan “Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun?” neden ayrılıyorsunuz sorusuna uygun bir cevap veriniz.

– Sayfanın hemen altında bulunan “Delete Account” butonuna basınız ve Swarm hesabınızı siliniz.

– Eğer hesabınızı Facebook hesabınız üzerinden bağlantılı olarak açtıysanız şifre belirlemesi gerektiğini de belirtelim.

Swarm hesabı dondurma oluyor mu ?
Eğer kullanımından rahatsız oluyorsanız ve kullanmak istemiyorsanız dordurma yok yani tek seçenek olarak silme işlemi yapabiliyorsunuz. Bildiğiniz gibi diğer birçok sosyal medya uygulamasında hesap dondurma seçeneği bulunmaktadır.

Swarm hesabı silme yaparken dikkat edilmesi gereken durumlar
Swarm hesabı silme işlemini sadece bilgisayar tarayıcı ortamında yapabiliyorsunuz yani uygulama üzerinden silme işlemini aramayınız.
Diğer bir durum ise facebook vb. sosyal uygulamalar üzerinden bağlantı oluşturduysanız silme işleminde sorun yaşabilirsiniz ve mutlaka swarm için şifre oluşturma yapmalısınız. Bu gibi durumların yaşanmaması için en mantıklı işlem farklı bir kullanıcı adı ve şifre ile hesap oluşturmanızda fayda var.

Not : Delete Account‘a bastığınız anda geri dönülemez bir işlem olacaktır ve Swarm ve Foursquare hesaplarınız ve bilgilerinizi tamamen silinmiş olacaktır.

Kimler Neler Demiş?

avatar
  Subscribe  
Bildir