General Mobile GM 9 Pro Görüntülü Konuşma Var mı?

3511

Geçtiğimiz günler ülkemizde yerli üretim olarak satışa sunulan ve güzel bir lansman ile tanıtılan General Mobile GM 9 Pro modeli kullanıcıları ile buluştu. Tabi kullanıcıların ilk konuştuğu ve çıkan dedikodular bu ücretlerde yerli üretim cihazın olması doğrumu oldu diyebiliriz. Cihazın ülkemizde satış fiyatı olarak 2800 – 2900 TL olarak açıklandı.

Özellikleri bakımından fiyat performans cihazı olarak söyleyebileceğimiz General Mobile GM 9 Pro modelinde eski modellere göre daha kaliteli bir yapı üzerinde çalışılmış görülüyor.. Özellike İphone 8 Plus modeline benzer bir tasarıma sahip olan cihaz özellike iyi bir kameraya sahip diyebiliriz. İlk defa çift kamera desteği ile karşımıza gelen General Mobile GM 9 Pro modelinde birçok yeni özellik de mevcut durumda..

General Mobile GM 9 Pro Teknik Özellikleri
– İşlemci: Qualcomm Snapdragon 660
– RAM: 4GB
– Depolama: 64GB dahili depolama ve micro SD kart desteği
– Ekran: 6.01 inç Full HD+ AMOLED
– Arka Kamera: 12MP + 8MP
– Ön Kamera: 8MP
– Batarya: 3800 mAh
– İşletim Sistemi: Android Oreo
– Diğer Özellikler: Parmak izi okuma, Gyro, Accelerometer, Proximity, eCompass, Light

Peki General Mobile GM 9 Pro modelinde görüntülü konuşma var mı yani standart olarak arama yaparken görüntülü konuşma yapılabiliyor mu? Bu sorunun cevabı maalesef yapılamıyor ve sadece uygulama üzerinden görüntülü konuşma yapılabiliyor. Whatsapp, Facebook Messenger,Viber vb.. uygulamaları kullanarak görüntülü konuşma yapabilirsiniz.

1- WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger, Android ve diğer akıllı telefonlarda kullanılabilen bir mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp, arkadaş ve ailenizle mesajlaşabilmeniz veya onları arayabilmeniz için telefonunuzun İnternet bağlantısını (4G/3G/2G/EDGE veya mümkün olduğunda Wi-Fi) kullanır. Mesaj, sesli arama, fotoğraf, video, belge ve Sesli Mesaj gönderip alabilmek için SMS’ten WhatsApp’a geçiş yapın.
Özellike Facebook satın almasından sonra büyük gelişmeler ile kullanıcılarına sunuldu. Tabi uygulamanın karşı tarafdada yüklü olması gerekmektedir.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Developer: WhatsApp LLC
Price: Free

2- Tango Mesaj, Ses & Görüntü

Ücretsiz sesli ve görüntülü aramalar yapın. Ücretsiz metin mesajları gönderin ve fotoğraf, video ve durum güncellemeleri paylaşın. Uzaktan ve yakından yeni arkadaşlar edinmek için profil kartları arasında geçiş yapın ya da öne çıkan görüşmelerden birine katılın. 300 milyonunun üzerinde kişi, yakınlarında bulunan ve dünyanın farklı noktalarındaki insanlarla bağlantı kurmak için Tango kullanıyor. Tabi uygulamanın karşı tarafdada yüklü olması gerekmektedir.

Tango - Canlı Yayın & Sohbet
Tango - Canlı Yayın & Sohbet
Developer: Tango
Price: Free

3- Viber Messenger

Viber, internet bağlantısı aracılığıyla (Wi-Fi veya mobil veri*) dünyadaki herhangi biriyle bağlantı kurmanı sağlayan ücretsiz bir messenger uygulamasıdır. Viber messenger ile arkadaşlarına ve ailene mesaj gönder.
Havalı çıkartmalar ve emojilerle kendini ifade et, fotoğraf ve video paylaş. Ücretsiz messenger, ister sesli arama ister arkadaşlarınla canlı görüntülü sohbet için uluslararası telefon aramalarını ücretsiz olarak yapmanı sağlar Tabi uygulamanın karşı tarafdada yüklü olması gerekmektedir.

Rakuten Viber Messenger
Rakuten Viber Messenger
Developer: Viber Media
Price: Free

4- Google Duo

Google’a ait online görüntülü sohbet uygulaması Duo, kazandığı yeni özellikle çok daha kullanışlı hale geldi. Android Police’e göre Due artık uygulamaya sahip olmayan veya kayıtlı olmayan kişiler ile görüşme yapabilmenizi sağlıyor. Aramanın diğer ucundaki kullanıcılar isterlerse arayan kişiyi engelleyebiliyorlar. Google bu özellik sayesinde Duo’nun hızla yaygınlaşmasını umuyor. Tabi uygulamanın karşı tarafdada yüklü olması gerekmektedir.

Google Meet
Google Meet
Developer: Google LLC
Price: Free

Burada sizler için görüntülü konuşma yada sesli arama yapabilceğiniz Google play üzerinden en çok indirilen uygulamalardan 4 tanesini seçtik. Daha farklı uygulamalar üzerinden de görüntülü konuşma yapabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments