Amazon Türkiye Açılıyor

74

Amazon Türkiye Sonunda Açılıyor
E-ticaret devi ve uzun süredir ülkemize giriş yapması beklenen Amazon alışveriş sitesi amazon.com.tr üzerinden uzun bir mesaj yayınladı. Bu mesaj sonrası ise amazon.com.tr üzerinden alışveriş yapılabiliyor.

Bildiğiniz gibi uzun süredir amazon.com.tr ülkemize gelineceği söyleniyordu ve ne zaman olacağı kesin değildi. Yaz aylarında bu işlemleri planladı ve İstanbul’dan eleman arayışına girmiş ve satış ve pazarlama pozisyonları kapsamında iş ilanlarını yayınlamıştı.

Bu sabah siteye girenler için amazon.com.tr sitesine eriğim sağlanıyor ve karşımıza özel bir mesaj ile geliyor. Bu mesajlarda ise kısaca şu bilgiler yer alıyor.

“Amazon.com’un kurulduğu 1995 yılından bu yana Türkiye’deki yüz binlerce müşterimiz, dünyanın dört bir yanındaki Amazon mağazalarından milyonlarca ürün sipariş etti. Bugün Türkiye’deki müşterilerimizin Amazon alışveriş deneyimlerini zenginleştirecek olan Amazon.com.tr’nin açıldığını duyurmanın gururunu yaşıyoruz.”

Piyasa değeri olarak ise 1 trilyon dolara ulaşan Amazon’un ikinci çeyreğinde oluşan net karı olarak görülmüştü. Daha önceki yıllara bakarsak bir çeyrekte elde ettiği net kar ise 2,5 milyar dolar olmuştu.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments