Gearbest’a Nasıl Üye Olunur

180

Gearbest’a Nasıl Üye Olunur
Son zamanlarda fiyat ve ekonomik olarak yurtdışı alışveriş arttı ve her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu alışveriş sitelerinden biriside ülkemizde de yoğun olarak faaliyet gösteren Gearbest sitesi. Gearbest sitesi üzerinden 30 gün süreye kadar uzayan kargo süresi ile alışveriş yapılabilir ve ülkemizde yüksek maliyette satın birçok ürünü daha uygun fiyata satın alabilirsiniz. Peki Gearbest üzerinden alışveriş yapmak istiyorsunuz diyelim. Gearbest sitesine nasıl üye olabilirsiniz onu görelim..

Gearbest sitesine ister mail adresinizi kullanarak üye olabilirsiniz. İsterseniz de Facebook yada Google hesabınızı kullanarak hızlı bir şekilde üye olabilir ve alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz.
1- Mail adresi ile üye olmak için Gearbest sitesini açınız. Daha sonra ise üyelik oluşturma sayfasına buradan giriş yapınız.. Yeni üyelik olarak 50 puan (4.14TL) size verilecektir.

2- Aktif olarak kullanmakta olduğunuz mail adresinizi kutucuğa giriniz. Kullandığınız bir mail adresi girmeniz gerekiyor nedeni ise tüm aktivasyon bilgileriniz bu mail adresine gidecektir.
3- İyi bir şifre ile şifre bölümüne giriniz ve şifre en az 8 karakterden oluşur, harf, sayı ve özel karakterlerle giriş yapınız.
4- Son olarak ise güvenlik kodunu giriniz ve Kayıt ol kutucuğunu işaretleyiniz. Kısa süre sonra üyelik işlemini bitecektir.

Üyelik koşullarını kabul ettikten sonra verdiğiniz mail adresinize aktivasyon yada bilgilendirme maili yollanacaktır. Gelen kutusunda böyle bir mail yoksa Gereksizler bölümüne gelmiş olabilir.
GearBest üzerinde farklı kampanyalar karşınıza gelecektir. Diğer bir durum ise Gearbest üzerinden gelen kuponları takip edebilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments