Android Youtube Arama Geçmişi Silme

407

Android Youtube Arama Geçmişi Silme
Son zamanlarda en çok kullanılan video izleme sitesi yada uygulaması Youtube diyebiliriz. Tabi bu kadar kullanmadan sonra kullanıcılar kişisel olarak bazı ayarlar yapabilir ve düzenlemeler yapılabilir. Youtube üzerinden birçok video izliyoruz ve bu videolar zamanla çok fazla arama olabilir ve silmek isteyebilirsiniz. Bu aramaları Android akıllı telefonunuzdan yada tabletinizden silmek istiyorsanız yapacağımız yöntem ile bu işlemi yapabilir ve silebilirsiniz.

Youtube Arama Geçmişi Nasıl Silinir
– Telefonunuzdan yada tabletinizden Youtube uygulamasını açınız. Sağ üst köşede yer alan profil bölümüne giriş yapınız.
– Açılan sayfadan Ayarlar bölümünü seçiniz.
– Geçmiş ve Gizlilik seçeneğine giriş yapınız.
– Buradan arama geçmişini temizle seçeneğine dokunduğunuz zaman son olarak yaptığınız tüm aramalar silinecektir.

Tabi bu arama geçmişi silme durumu Android akıllı telefonlar ve Android tabletler için geçerli bir durumdur. Farklı cihazlar yada bilgisayarlar için işleyiş değişebilir yada ayarları farklı bölümlerde olabilir. Bu silme işlemini yapabilmek için sadece ayarlar değil aynı zamanda uygulama yükleme yaparak bu temizleme işlemini yapabiliriz. En çok kullanılan uygulamalardan biriside CCleaner – Temizleyici uygulamasıdır. Tabi sadece CCleaner – Temizleyici
değil birçok uygulamada bulunuyor.

Telefonunuzu hızlandırabilirsiniz ve gereksiz dosyaları güvenle kaldırabilirsiniz. Bu uygulama sayesinde telefonunuz üzerinde bulunan tüm uygulamaları kaldırabilir yada uygulama üzerinde bulunan tüm durumları temizleyebilirsiniz. CCleaner uygulaması olarak değil aynı zamanda bilgisayar programınıda kullanabilirsiniz ve istediğiniz gibi tüm temizleme işlemlerinide kullanabilirsiniz..

CCleaner-Telefon Temizleyici
CCleaner-Telefon Temizleyici
Developer: Piriform
Price: Free
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments