Samsung Galaxy S8-S8 Plus Alt Tuş Ayarları

2963

Samsung Galaxy S8-S8 Plus Alt Tuş Ayarları
Son zamanlarda samsung tarafından üretilen amiral gemisi olarak adlandırılan cihazların arasında Galaxy S8 ve S8 Plus modelleri olarak gösterilmektedir. Samsung S8 ve S8 Plus modeli SM-G950F ve SM-G955F olarak seri numaralı üretilmiştir. Android işletim sistemine sahip olan bu cihazlarda güncel sürüm olarak son yazılım Android Pie 9.0 geldi ve kullanıcılar bu duruma biraz alışamadı diyebiliriz. Bu nedeni ise gelen güncellemede büyük oranda görsel iyileştirmeler ve değişimler olması diyebiliriz. Bazı ayarların yeri değişti yada yeni özellikler bu yazılım güncellemesi ile kullanıcıyı biraz zorladı. 

Konumuzda anlatmak istediğimiz işlem ise alt bölümde bulunan Navigasyon sanal butonlarının düzenlenmesi yada nasıl bir görünümde karşımıza çıkmasını sağlamak olacaktır. Bu ayarlar için aşağıdaki işlemleri uygulayarak düzenleme işlemini yapabilirsiniz. 

1- Ana ekrandan Uygulamalar öğresine dokunun
2- Ayarlar öğesine dokunun
3- Ekran öğesini seçin
4- Navigasyon çubuğuna dokunun
5- Görüntüle ve gizle tuşuna dokunun

Galaxy S8-S8 Plus Sanal Tuş Ayarları

Daha sonra ise karşınıza çıkan ekrandan ise nasıl görünmesi gerektiğini ve menü yerlerini ayarlayabilirsiniz. 

Galaxy S8-S8 Plus Sanal Tuş Ayarlama

Bu işlemden sonra ise istediğiniz gibi Navigasyon ayarlama yapabilirsiniz. Tabi farklı güncellemelerden sonra yukarıdaki ayarlamaların yerleri değişebilir yada görünüm farklılıkları olabilir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments