10000 mAh Powerbank Tavsiye

223

10000 mAh Powerbank Tavsiye
Powerbank, akıllı telefonları, tabletleri gibi teknolojik aletlerinden ayrılamayan insanlar için tasarlanmış bir tür bataryadır. Bu batarya sayesinde, telefon ve tablet gibi cihazlar, yolculuk sırasında, şarj etme durumu olmayan durumlarda şarj edilebilir. Özellikle sürekli uzun yolculuk yapan insanlar, şarjlarının ne zaman biteceği belli olmayan insanların kullanımı için birebir uygun olan bu cihazlar, oldukça faydalıdır. Powerbank’lerin bir kapasitesi vardır. Bu kapasite neticesiyle yettiği kadar cihazları şarj edebilir. Örneğin 10000 mAh bir powerbank, 5000 mAh bir bataryayı ortalama 2 kere tam olarak şarj eder. Bizde sizler için bazı ürünleri inceledik ve Powerbank Tavsiye için bir yazı hazırladık.

Bu taşınabilir bataryaların da, telefonlar gibi şarj edilmesi gerekmektedir. Fakat diğer cihazlardan farkı durduklarında bataryayı kendi kendilerine harcamazlar. Bir Powerbank’te bulunması gereken özellikler dikkate alındıktan sonra ilk bakılması gereken özellik kapasitesidir. Powerbank, cihazınızı en az 2 kere şarj etme kapasitesinde olmalıdır. Bu durum sizin zor durumda kalmanızı engelleyecektir. Bu yazımızda sizlere 10000 mAh Powerbank tavsiyelerimizi vereceğiz. Bu tavsiyeler dahilinde aldığınız Powerbank’ler sizler için daha yararlı olacaktır.

Duracell Powerbank PB3 (10050 mAh) Powerbank
Markasından da anlaşılacağı üzere pil sektöründe de kaliteli hizmeti kullanıcıya sunmayı başarabilen Duracell, Powerbank üretiminde de kaliteli işler ortaya koyabiliyor. 10050 mAh kapasiteye sahip olan bu Powerbank’ta, 4 seviyeli LED doluluk göstergesi bulunuyor. Ayrıca hızlı şarj özelliği ile kısa sürede şarj olabilmektedir. Darbelere karşı dirençli bir yapıda olan cihaz, fazla yük, akım, voltaj koruma özelliklerini de barındırıyor. Düşük voltaj koruması, fazla şarj ve deşarj koruması, kısa devre ve sıcaklık koruması da bu cihazın diğer özellikleri arasında. Kutu içeriğinde bulunan Micro USB bağlantı kablosu sayesinde de istenilen şekilde şarj yapılması mümkün. 10000 mAh Powerbank’ler arasında tercih edilebilecek en iyi cihazlardan biri demek mümkün.

Anker PowerCore 10400 (10400 mAh) Powerbank 
Güç ve tasarımı nedeniyle mükemmel bir görünüm bırakan bu Powerbank, birçok kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. Hem Android hem de IOS cihazları şarj edebilen cihaz, yüksek kapasiteli bataryası sayesinde tam dolum seçeneğini kullanıcılara garantileyebiliyor. Çoklu koruma katmanları bulunan cihaz tam anlamıyla güvenilir. VoltageBoost ve PowerIQ teknolojisi ile desteklenmesi, 3 amperlik akımı sağlayabilmesine yardımcı olurken, üzerindeki LED göstergeler sayesinde pil durumu kolayca anlaşılabiliyor. 2 port çıkışına sahip olan cihaz, 10400 mAh bataryaya sahiptir. Ayrıca 240 gramlık ağırlığı taşıma işlemini de oldukça kolaylaştırıyor. 24 ay garanti süresi ve fiyatıyla iyi taşınabilir şarj aletleri arasında değerlendirilebilir.

Ttec AlumiSlim LCD (10000 mAh) Powerbank 
İnce bir tasarıma sahip olması ve kolay kullanım özellikleri sayesinde Ttec’in taşınabilir şarj aleti rakiplerinin önüne geçmeyi başarıyor. LCD güç göstergesi ile doluluk ve yüzdelik oranların gözle görülebilmesi ise ayrı bir güzellik katıyor. Devre koruması bulunan alette, Qualcomm’un Quick Charge 3.0 teknolojisi kullanılması nedeniyle 4 kata kadar daha hızlı şarj edebilme imkanı bulunmaktadır. Ayrıca Android ve IOS cihazlarda sorunsuz bir şekilde kullanılabilmektedir. Şık bir tasarıma ev sahipliği yapan cihaz, özellikleri, kullanımı ve sağlamlığına bakıldığında çok da yüksek bir fiyata sahip değil. Alınabilecek 10000 mAh şarj aletleri içinde üst sıralarda yerini alan Ttec, bu işi en iyi yapanlardan biriymiş gibi görünüyor.

Samsung EB-P1100B (10000 mAh) Powerbank
Samsung’un piyasaya sürmüş olduğu taşınabilir şarj aleti, hareket halindeyken bile hızlı şarj edebilme özelliğine sahiptir. Samsung AFC (15W) ve Quick Charge 2.0 destekli şarj aleti, OCP özelliği sayesinde aşırı akımın cihazlara zarar vermesini engeller. Hızlı şarj özelliği çerçevesinde bir cihazın bataryasını 220 dakika içinde doldurabilmektedir. İki girişe sahip olan cihazda, aynı anda 2 farklı cihazı şarj etmek mümkündür. 10000 mAh batarya kapasitesine sahip olması nedeniyle bir cihazı birden fazla şekilde rahatlıkla şarj edebilir. Zarif ve ince bir tasarıma sahip olması nedeniyle, dışarıdan güzel bir görünüme bürünebilmektedir.

Huawei Honor AP08Q (10000 mAh) Powerbank
Huawei’nin yapımlarından biri olan Honor Powerbank, 6 saat gibi hızlı bir dolum süresine sahiptir. Ayrıca bir bataryayı 3.5 saat gibi kısa bir sürede de şarj edebilmektedir. 4 seviyeli LED göstergesi sayesinde şarj durumu izlenebilmektedir. Hızlı şarj özelliği ile hareket halindeyken bile kolaylıkla şarj yapabilmektedir. Fazla akım, voltaj, deşarj ve şarj korumasının yanında kısa devre ve sıcaklık koruması da bulunmaktadır. Oldukça şık ve ince bir tasarıma sahip olan modelde, görünüm açısından da bir zariflik söz konusudur. Özellikleri ve tasarımıyla ön plana çıkmayı başarabilen Powerbank, fiyatıyla da piyasadaki dengeyi koruduğu için oldukça uygundur. 10.000 mAh kapasiteli taşınabilir şarj aletleri arasında en uygunlarından biridir.

LinkTech SM 10 Safe (10050 mAh) Powerbank
10.050 mah pil kapasitesine sahip olan bu cihaz, 7 saatte kendini tamamen doldurabilmektedir. Hızlı şarj özelliği sayesinde de, telefonları kısa bir sürede tam bataryaya ulaştırabilen cihazda, 105 mm yükseklik, 65 mm genişlik, 25 mm derinlik ve 145 gram ağırlıkla mükemmel bir görünüm ve ağırlık söz konusudur. Siyah, gri, gümüş, altın ve pembe olmak üzere 5 renk seçeneği bulunması da kullanıcılara seçim hakkı tanımasına sebep olmaktadır. Diğer Powerbank modellerinden farklı olarak kutu içinde bir adet taşıma çantası bulunmaktadır. Bu taşıma çantası sayesinde dışarıdan hoş bir görünüm sağladığı gibi, taşıma işlemi de daha kolaylaşmış oluyor.

Vestel Taşınabilir Batarya 10000 (10000 mAh) Powerbank
Vestel üretimlerinden bri olan Powerbank, tüm cihazları sorunsuz şekilde şarj edebilme özelliğine sahiptir. Ayrıca şarj ederken yüksek performans göstermeyi başarabilen cihaz, 10000 mAh pil kapasitesine sahiptir. LED ışıklı göstergeleri sayesinde ne kadar şarjı kaldığı rahatlıkla görülebilmektedir. Sadece telefonları şarj etmekle kalmayıp tüm mobil cihazları şarj edebilme özelliğine sahiptir. Ayrıca göstergelerde ne kadar dolum yapıldığı da gözlemlenebilir. 198 gram ağılığa sahip olan cihaz, oldukça şık ve zarif bir görünüme ev sahipliği yapmaktadır. 6 saatte kendini şarj edebilme özelliğine de sahip olan tasarım, fiyat yönünden de kullanıcıları zorlamayacak bir tipte.

Baseus Vogue Fashion 10000 (10000 mAh) Powerbank
10000 mah batarya kapasitesine sahip olan model, 4 seviyeli LED doluluk göstergesi sayesinde ne kadar süre kullanılabileceğini göstermeyi başarıyor. Hızlı şarj özelliği ile kısa sürede cihazların bataryalarını doldurabilmekte. Fazla şarj, kısa devre, fazla akım, fazla deşarj gibi koruma özelliklerini de üzerinde bulunduran cihaz, Micro USB bağlantı kablosuyla birlikte kullanıcılara sunuluyor. 141 mm yükseklik, 62 mm genişlik, 23 mm derinlik ve 278 gram ağırlığa sahip olan taşınabilir şarj aleti, özellikleri neticesiyle mükemmel bir tasarıma sahip. Gri ve mavi olmak üzere 2 renk seçeneği bulunan cihazın renk seçimi ise tamamen kullanıcılara bırakılmış.

Energizer UE10003 (10000 mAh) Powerbank
Yine 10000 mAh alınabilecek taşınabilir şarj aletleri arasında değerlendirmeye giren Energizer de özellikleri ve tasarımıyla ön plana çıkmayı başarıyor. 4 adet LED ışıklı göstergeye sahip cihazın batarya durumu bu LED göstergeler sayesinde kolaylıkla anlaşılabiliyor. Telefonlar dışında mikro USB girişi bulunan her türlü cihazı şarj etmeyi başarabilen taşınabilir şarj aleti, hızlı şarj etme özelliği sayesinde kısa sürede bataryaları doldurabiliyor. 315 gram ağırlığı ile de taşırken kullanıcılara zorluk çıkarmıyor. Aynı anda da 2 cihazı birden şarj edebilmesi için 2 adet çıkışı bulunmaktadır. Dış görünüşüyle de mükemmel bir tasarıma ev sahipliği yapan Powerbank, fiyatıyla da özellikleriyle doğru orantılı olarak uygun.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments