Huawei Teknik Servis Numarası

210
Huawei Teknik Servis

Huawei Teknik Servis Numarası
Huawei kendi tabiriyle “bilgi ve iletişim teknolojileri altyapısı ve akıllı cihazlarda lider bir küresel sağlayıcı” ve “Telekom ağları, bilgi teknoloji, akıllı cihazlar ve bulut hizmetleri” olmak üzere dört önemli etki alanına entegre çözümler ile tam internet bağlantılı, akıllı bir dünya için dijitali, her bir kişiye eve ve kuruluşa sunma taahhüdünde bulunmaktadır. Ve bunu ise üç iş grubuyla yapmaktadır.

Huawei Consumer Business Group, kısaca BG grubunda PC ve tabletler, giyilebilir ürünle, mobil geniş bant cihazları, aile cihazları ve cihaz bulut hizmeti yer almaktadır. Bu grup dünyadaki en büyük üçüncü akıllı telefon üreticiliği unvanına sahiptir. Kendi tanımlarıyla bu grup “tüketicilere son teknolojileri sunmak ve teknolojik ilerlemelerin mutluluğunu dünya genelinde daha fazla insanlar ile paylaşmak için çabalamaktadır.”

Geçtiğimiz günlerde HUAWEI P30 serisini duyuran firmanın geçmişinden söz edelim.

2017’nin eylül ayında Huawei, IFA 2017’de Kirin 970’i gösterdi ve Kirin 970, Android Yetkilileri tarafından IFA 2017 En İyi Ürün ödülünü kazandı.

2017’nin eylül ayında Interbrand, 2017 En İyi Küresel Markalar Raporu’nu açıkladı ve Huawei’nin 70. Sıraya yükseldiği onaylandı. 2016 yılına göre marka %14’lük artış sağlamıştır.

2018’in mart ayında ise HUAWEI P20 Pro, DxOMark’tan en yüksek puanı 109 puanı aldı.

2018’in mayıs ayında 8,4 milyar ABD doları marka değeriyle Forbes’in Dünyanın En Değerli Markaları 2018 yıllık sıralamasında yer alan tek Çinli şirket olmuştur.

Son zamanlarda telefon sektöründe göz alıcı bir şekilde yükseliş yapan Huawei firmasının bölge teknik servis numaralarına erişmek zor tek bir numaraya erişebiliyoruz. O numarada Ürün ve teknik destek hattı 444 79 88 numarası. Bu numarayla resmi tatiller haricinde saat 9’dan 18’e kadar hizmet vermekteler.

Arızalı cihazlar Yurtiçi kargoya elden “264323529” bu kod ile teslim edilebilir. Bayiler için huawei’nin resmi sitesinde Yurtiçi çıktısı ve kapıdan kapıya servis formu bulunmaktadır. Şuan Yurtiçi ve UPS ile anlaşmalı olduklarını bildirelim.

Aramalar şehir içi aramaya göre ücretlendirilir. Bayiler için özel destek hattı da 444 96 88.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments