Dell Teknik Servis Numarası

150

Dell Teknik Servis Numarası
Dell müşteri hizmetleri ve desteği için yazdığı sayfada belirli yollar tanımlamış. Sayfa dışına verdiği linkler de İngilizce olarak belirtmiş bu başlıkları sizlerle inceleyelim.

Sonraki İş Günü Yerinde Servis Olanağı, Sistemin hata oluşturması sonucunda, telefonla sorun giderme tamamlandıktan sonra müşterinin yanına servis teknisyeni yönlendirebilir. Bu durum hangi ürünlerde veya hangi durumlarda geçerli bilmiyoruz.

Kapsamlı çevrimiçi desteğini 7/24 sunan Dell bunun için yine site içi link vermiş 12 dilde erişim sağlayan bu sayfada Türkçe dil desteği verilmemiştir.

Telefonla Teknik destek

Dell ürünleriyle sorununuz varsa ve çevrimiçi desteği kullanarak çözüme ulaşamadıysanız, sorunu tanılama için Dell’in teknik destek koluna başvurmanız gerekiyor. Telefon desteğiyle Dell tarafından sorunun değerlendirilmesi ve her müşteriye bu sorunun en yakın sürede çözümünü saptaması için hızlı ve verimli bir yöntemdir. Bu yöntem kesinlikle ücretsizdir. Ve ücretsiz kalacağı da bildiriliyor. Pazartesi ile Cuma günü de dahil olmak üzere hafta içi bölgenin iş saatleri arasında destek sunmaktalar. Resmi tatillerde ve hafta sonları bu destek sağlanmaz. Teknik servis arama bedeli olmamakla beraber sadece operatörün bölgesel ücreti söz konusudur.  

Telefon (Teknik Destek) : +90 212 371 9054

Teknik Destek (ProSupport): +90 212 371 9055

Uluslar Arası Servis

Dell dizüstü bilgisayarı satın aldığı ülkenin dışında olan müşteriler için servis ve desteğini sağlamaktadır. Her ülkede destek vermemektedir.

İş Ortağı Tarafından Yönetilen, Müşteri Teslimiyle Servis Olanağı, Dell ürününde sıkıntı çıkarsa Dell’in müşteri teslimi olanağı sunan bu süre zarfında cihazın onarımını sağlar. Arızalı ürün sahibinin tek yapması gereken Dell teslim noktalarından birine bırakmak ve işlem sonunda aynı yerden geri almak. Çalışma saatleri resmi tatiller haricinde hafta içi 5 gündür. Onarım ve servis seviyesi anlaşmaları şehirden şehre değişiklik gösterebilir.

Dell müşteri teslimi ile servis, uluslararası garanti kapsamına girmez. Uluslar arası servis kapsamı müşterinin satın aldığı ülkenin dışında Dell dizüstü bilgisayar için servis ve destek sağlar.

Dell firmasının Türkiye Ofisi İstanbul da bulunmakta ana ofisin adresi İş Kuleleri, Kule 2, Kat:5/4. Levent 34330, İstanbul.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments