Başarı Teknik Servis Numarası

235

Başarı Teknik Servis Numarası
Başarı teknik servisleri ilk olarak 1991 yılında Ankara’da kurularak hizmet vermeye başlamıştır. Daha sonra gelişerek birçok ilde hizmet vermeye başlayan servis, aylık ortalama olarak 25.000 telefon tamirini başarılı bir şekilde yapmaktadır. Bu serviste birçok orijinal yedek parçanın stoğu bulunduğu gibi, başta Samsung ve Apple olmak üzere birçok markanın teknik servisi olmayı başarmıştır.

1991’den günümüze kadar birçok telefonun tamirini yapan bu başarılı teknik servis, MNG kargo aracılığıyla servislerine gönderilen cihazları kolaylıkla alabilmektedir. Cihazın tamiri kısa süre içinde yapılır ve müşteriye teslimatı gerçekleşir. Başarı teknik servislerine göndereceğiniz cihaz Apple ise sizden iPhone’umu / iPad’imi Bul özelliğinin devre dışı bırakılması istenmektedir.

Başarı teknik servislerinin internet üzerinden de online işlem sağladığı bilinmektedir. Teknik servisin resmi web sitesinden size verilen takip numarası ile cihazınızın durumunu kontrol edebilir, ne zaman geleceğini ve nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

Güvenilir midir?

Yıllardır ülkemizde cep telefonu teknik servis olarak hizmet veren Başarı Teknik servis, bugüne kadar yaptığı hizmetler ve kazandığı referanslarla güven sağlamayı başarmıştır. Cihazınızı güvenilir bir şekilde bu servise emanet edebilirsiniz.

Geniş Kapsamlı Teknik Servis

Cep telefonunuzun başına gelebilecek her türlü kazada ve cep telefonunuzda görülen her türlü sorunda yardımcı olabilecek bir çalışan kitlesine sahip olan Başarı Teknik Servis, ellerinde bulunan imkanlar ve parçalar nedeniyle birçok soruna çözüm üretebilmektedir.

Kolay Gönderim

Başarı teknik servisinin Türkiye üzerinde birçok bayisi bulunmaktadır. Servise gönderilmek istenen cihazlar bu bayilere teslim edilebilir. Servisin arabalı kuryeleri cihazı bayiden teslim alarak onarım aşamasına sokmak için servise götürür. Bu nedenle çok fazla uğraşmadan cihazınızı teknik servise yönlendirmiş olursunuz. Bu bayilere başarı teknik serv isin internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Başarı Teknik Servis, müşterilerine verdiği takip numarası ile internet üzerinden cihaz takip imkanını kullanıcılara sunmaktadır. Bu numara ile cihazın durumu kolaylıkla öğrenilebilir.

Teknik Servis Telefon Numarası

Başarı teknik servisin ana bayisi olan Ankara’ya ulaşabilmek için +90 (312) 409 50 00 numarasını arayabilirsiniz. Bu numarayı arayarak cihazınız hakkındaki bilgileri verip neler yapılabileceğini öğrendikten sonra gönderimi sağlayabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments