Samsung Touchwiz Durduruldu Hatası ve Çözümü

9234

Samsung Touchwiz Durduruldu Hatası ve Çözümü
Ülkemizde en çok satan android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar ve tabletler olarak Samsung firması var diyebiliriz. Tabi yüksek satış rakamlarının dışında kullanımım oranının fazla olması nedeniyle bazı arızalarıda çok görülüyor diyebiliriz. Bu hataların başında ise Durduruldu hatası yada Touchwiz Durduruldu hatası karşımıza geliyor. Bu hata biraz can sıkabilir yani sürekli cihazı kullanırken karşınıza çıkabilir ve kullanıma engel olabiliyor. Tabi bu hatanında bir çözümü bulunuyor. 
Bu arızadan kurtulmak için yazıyı okuyabilir ve farklı durumlar için sitemizi takip edebilirsiniz. 

1- Ayarlar bölümüne giriniz ve Uygulama Yöneticisine giriş yapınız. Daha sonra ise karşınıza gelen menüden Sağ üst köşede üç nokta bölümüne giriniz ve Gizli Uygulamaları Göster seçeneğine geliniz.

2- Buradan hatamızı aldığımız bölüm olan Touchwiz Anasayfa bölümüne geliniz ve giriş yapınız.

 

3- TouchWiz ana Syf bölümüne giriş yapınız ve diğer ekrandan Hafıza bölümüne giriniz. Burada bulunan Veriyi Sil ve Önbelleği Temizle işlemlerini yapınız.

 

Bu işlemlerden sonra telefonunuzu yeniden başlatınız. Cihaz açıldığında büyük ihtimal hata karşınıza çıkmayacaktır. Eğer halen hata devam ediyorda garanti yöntemlerden biriside cihazınızı tamamen yedekleyebilir ve sıfırlama yapabilirsiniz. Cihazı Ayarlar bölümünden sıfırlama yapabilirsiniz yada tuş kombinasyonları ile sıfırlama yapabilirsiniz. Tuş kombinasyonları ile sıfırlama yapmak istiyorsanız mutlaka cihazdaki Google hesabınızı kaldırınız.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments